BRITANCI BI DA ISTERAJU ALBANCE: Demonstracije u Londonu (VIDEO)

Autor:

Svet

12.11.2022

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljstvo na obe strane dodatno se povećalo izjavom britanske sekretarke Suele Braverman, koja je rekla da Albanci vrše invaziju na Britaniju time što se masovno doseljavaju u ovu ostrvsku zemlju.

BRITANCI BI DA ISTERAJU ALBANCE: Demonstracije u Londonu (VIDEO)

Foto: Nigel Farage/ Twitter printscreen

Albanci u Londonu

Albanci u Velikoj Britaniji okupili su se danas na Vestminsterskom mostu, u blizini parlamenta, gde protestuju protiv navodne diskriminacije, a na neprijatne scene za vreme demonstracija u Londonu ukazao je i politički aktivista Najdžel Faraž.

Albanci su počeli da izražavaju nezadovoljstvo zbog izjave britanske sekretarke Suele Braverman, koja je rekla da migranti iz Albanije „upadaju” u Britaniju, ne pominjući druge narode.

Naime, britanski mediji su pisali o tome da sve vreći broj Albanaca ilegalno prelazi preko La Manša u Veliku Britaniju, dok je Bravermanova, koja je upozorila na to da je Engleska "pod invazijom", budući da je od 40.000 migranata njih 12.000 došlo iz Albanije.

U međuvremenu, premijer Albanije Edi Rama rekao da to pitanje nema veze sa Albancima, već sa "propalom graničnom politikom" Britanije .

Albanci koji protestuju tvrde da nisu kriminalci, već da su poreski obveznici koji doprinose britanskom društvu.

Oni su ispod spomenika Vinstonu Čerčilu postavili zastavu Albanije, a što je posebno naljutilo Najdžela Faraža.

 

 

Ovi ljudi ne mare ni za našu zemlju ni za žrtve iz prošlosti. Ovo što se danas dešava u Londonu je sramota! - napisao je na Tviteru Faraž.

Ljutnju ne krije ni konzervativni aktivista Kalvin Robinson, prenose Novosti.

Potpuno nepoštovanje. Vi ste u tuđoj kući! - napisao je on na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Neka

13.11.2022 18:32

Ovo je tek pocetak! A niste nam verovali kakvi su kad ih pustite u kucu, jos ste im pomagali. Neka vam dodje jos 10 hiljada, pa svaka porodica po 5-oro dece minimum i za 50 do 100 godina cete skapirati sta su nama uradili!

Zoran

13.11.2022 18:45

I u Srbiji su bili u tuđoj kući pa ste ih podržavali...ne ugrožavajte prava albanaca Englezi!