PUTINOV PROPAGANDISTA PUCA OD BESA: Pogodilo ga povlačenje iz Hersona - Ovo je priznavanje poraza! Da li iko treba da sumnja u to? (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

12.11.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet je pogledao besnu tiradu Putinovog propagandiste, punu uzdaha i uvreda.

PUTINOV PROPAGANDISTA PUCA OD BESA: Pogodilo ga povlačenje iz Hersona - Ovo je priznavanje poraza! Da li iko treba da sumnja u to? (FOTO/VIDEO)

Foto: twitter/screenshot

Vladimir Solovjov

Vrhunski ruski propagandista Vladimir Solovjov toliko je ljut zbog povlačenja Rusije iz Hersona da je zaboravio naziv svoje emisije "Ful kontakt" i priznao da mu nedostaje život kakav je nekada bio.

Ceo svet je pogledao njegovu besnu tiradu, punu uzdaha i uvreda.

 

 

- Postojalo je ono vreme kada sam mislio da ćemo jednostavno živeti drugačije i bolje, a onda shvatite da ste sada u vremenu kada vam ono vreme nedostaje - rekao je u uvodu emisije Solovjov.

Iako je prvobitno rekao da neće da sudi nikome i da nije tu da on govori šta je dobo, a šta loše, u nastavku je izgubio kontrolu:

- Hajde da jednom problemu pogledamo u oči! Ovo je rat koji je religijska borba protiv zla i gde je demon Zelenski, a pretvara se u prhvatanje i toleranciju iste - buknuo je Solovjov.

Republika

Foto: twitter/screenshot

Vladimir Solovjov ljut zbog povlačenja iz Hersona

On je osudio povlačenje ruske vojske iz Hersona.

- Ovo je priznavanje poraza! Da li iko treba da sumnja u to? NATO-u je cilj da uništi Rusiju, a kako se mi ponašamo? Sa svojim lažnim licem nam govore da je Rusija agresor, ne pitajući se šta su oni. Mi to dopuštamo, to smo pokazali ovi gestom dobre volje povlačenjem trupa iz Hersona - naglasio je Solovjov.

Republika

Foto: twitter/screenshot

Vladimir Solovjov, ruski propagandista

Ovaj ruski propagandista nije jedini koji je osudio povlačenje Rusije iz Hersona i potez predsednika Vladimira Putina.

Jedna od ključnih ličnosti Rusije nazvana "Putinov mozak“ pozvala je na svrgavanje predsednika  Ruske federacije i nagovestila da bi čak trebalo da bude ubijen nakon ponižavajućeg poraza Moskve u Hersonu. 

Ultradesničarski nacionalista Aleksandar Dugin postao je prvi veliki Rus koji je prekinuo ćutanje zbog rastućeg gađenja zbog Putinove neuspele invazije na Ukrajinu.

Ali zabrinjavajuće je to što se smatra da je 60-godišnji fašistički strateg deo sve većeg tela moskovske elite koja poziva Putina da eskalira u Ukrajini i vidi Herson kao ogroman udarac ruskom ponosu.

Ubrzo nakon što je objavio svoj ispad na Telegramu, besan zbog povlačenja iz Hersona i straha od mnogih tamo ubijenih Rusa, njegova tirada protiv Putina je uklonjena

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading