UHVATIO GA ZA NOGE I ODVUKAO: Dečak (8) ušao u vodu, a onda se pojavio krokodil! Roditelji gledali užasnu smrt njihovog deteta na izletu!

Autor:

Svet

10.11.2022

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji dečaka su gledali kako je njihovog osmogodišnjeg sina krokodil odvukao pod vodu i ubio ga.

UHVATIO GA ZA NOGE I ODVUKAO: Dečak (8) ušao u vodu, a onda se pojavio krokodil! Roditelji gledali užasnu smrt njihovog deteta na izletu!

Foto: Tanjug/AP

Krokodil je godinama bio u "okovima"

Užasnuti roditelji bili su svedoci smrti njihovog osmogodišnjeg sina kog je krokodil odvukao pod vodu i ubio. Hulio Otero Fernandez (8,) bio je na izletu kod reke Matina u Limonu, u Kostariki, kada ga je krokodil povukao pod vodu pred njegovim roditeljima. Ožalošćena porodica je u šoku jer telo dečaka nije pronađeno.

Hulio je bio u vodi do kolena kada ga je reptil uhvatio za noge i odvukao. Uznemireni roditelji Hulio Otero stariji i Margini Fernandez Flores bili su svedoci smrti svog sina, zbog čega su se odselili u Nikaragvu. Njihov potez dolazi kao način da zaštite svoje četvoro dece od sličnih sudbina, prenosi Mondo.

Hulio je rekao:

- Mojoj ženi je najteže bilo da vidi kako krokodil pluta sa telom mog sina."

Ožalošćena majka Margini objasnila je zašto će da se odsele:

- Nemoguće je nastaviti život u Matini jer u svakom kutku kuće nalazimo nešto što nas podseća na Hulia, što nam zadaje mnogo bola. Ne možemo da budemo ovde, jer se svaki put setimo kako je bilo lepo što je on ovde sa nama. Jako nam je teško, pa ćemo morati da idemo odavde. Neću da ostanem ovde, jer se štite te životinje, a one su u stanju da napuste reku i da napadnu još ljudi. Kad god se setimo šta se desilo, nemoguće je ne pustiti suze.

Zvaničnik Crvenog krsta Limona, Tatjana Diaz, rekla je da je krokodil možda odveo mladog Hulija "u jazbinu ili pećinu", ali da "ne znaju koji je od njih". "Pošto ne znamo koja je to pećina, niti koji krokodil jer ih ima nekoliko, veoma je teško fokusirati se na jednu tačku."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading