PUN INBOKS FOTKI TETOVIRANE BIKINI ZONE! Procurila privatna prepiska ukrajinskog komadanta: KLJUČNA KOST JE PRELEPA!

Autor:

Svet

08.11.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komadant ukrajinske vojske Valerij Zalužni, centralna figura kontraofanzive koju su snage Kijeva krajem avgusta pokrenule na istoku zemlje, došao je u centar pažnje javnosti nakon što mu je hakovan privatni Instagram profil.

PUN INBOKS FOTKI TETOVIRANE BIKINI ZONE! Procurila privatna prepiska ukrajinskog komadanta: KLJUČNA KOST JE PRELEPA!

Foto: Profimedia, Shutterstock

Ruski haker kodnom imena Džoker, o kome se nedavno brujalo na društvenim mrežama nakon što je otkriveno da je hakovao američki sistem "Delta" koji koristi ukrajinska vojska, o čemu je Republika već pisala, za novu žrtvu izabrao je glavnokomandijućeg ukrajinske armije, generala Valerija Zalužnog.

Kako prenose pojedini ruski mediji, a informacija o tome ima i na portalima naklonjenim zvaničnom Kijevu, Džoker je 5. novembra hakovao privatni Instagram profil ukrajinskog komadanta, nakon čega je su u javnosti obelodanjene njegove pikantne privatne poruke.

Vrele fotke

- Preko privatnog naloga, koji ima oko 50.000 pretplatnika, komadant je rešavao i vojne stvari, ali se upuštao i u razgovor sa damama koje su mu slale eksplicitne fotografije - navodi portal aif.ru.  

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Prema pisanju ruskog portala, najdrastičniji primer koji pokazuje koliko je general slab na zgodne žene je i foto poruka korisnice Anje, koja je generalu poslala i fotografije istetovirane bikini zone.

- Sve žene su već oduševljene tobom, da li si odlučio da ih izludiš - piše ona i šalje seriju eksplcitnih fotografija, na šta general odgovara:

- Ključna kost je prelepa - odgovara joj Zalužni.

Kako navodi ruski portal pozivajući se na hakovane podatke, ovo nije jedini primer da ukrajinski general odgovara mladim devojkama.

Devojka po imenu Margarita, po svemu sudeći pripadnica Oružanih snaga Ukrajine, navodi se, žali se da ne može da stigne do deponije, mada nije jasno gde se radnja odigrava, nakon čega general pokazuje svoju džentlmensku prirodu i šalje joj potpuno novi kamionet micibiši l 200.

- Nema reči - odgovara Margarita i napominje da bi joj bilo drago da ima polovni automobil, ali da o novom nije mogla ni da sanja.

Mlada devojka po imenu Ksenija, zahvaljuje se Zalužnoom na seriji američkog oružja koje je Kijev dobio od Vašingotna i objavljuje fotografiju cevi koja liči na mitraljez uz reči: "Tebi!".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Mit o sukobu

Inače, na ruskim i ukrajinskim portalima već neko vreme provejava nezvanična i neporverena informacija o navodnom sukobu između predsednika Volodimira Zelenskog i Zalužnog.

- To je mit. Verujem da je sukob između Zalužnog i Zelenskog donekle nategnut. Kakvog sukoba može biti u totalitarnoj državi? Malo je verovatno da bi pod Staljinom neko mogao da ima sukob sa njim. Samo u ovom slučaju, Zelenski nije Staljin, već Staljin stoji iza Zelenskog. Njegovi zapadni kustosi neće dozvoliti nikakve sukobe u vojsci. Naravno, bilo je i nekoliko ostavki SBU (glavne obaveštajne službe Ukrajine), gde su smenjeni šefovi regionalnih odeljenja. Ali u ovom slučaju, zbir se ne menja od preuređivanja termina. Teško je to zamisliti u gornjim ešalonima vojske - kaže ruski vojni analitičar Vladimir Evsev.

Ko je general Zalužni?

Valerij Fedorovič Zalužni je ukrajinski general sa četiri zvezdice koji je od 27. jula 2021. služi kao glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine. Istovremeno i član Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine.

Zalužnji je bio komandant Operativne komande Sever (2019-2021), načelnik Zajedničkog operativnog štaba Oružanih snaga Ukrajine - prvi zamenik komandanta Združenih snaga (2018), načelnik štaba - prvi zamenik komandanta Operativnog zapada Zapad Komanda (2017), komandant 51. gardijske mehanizovane brigade (2009-2012).

Tajm ga je proglasio jednog od 100 najuticajnijih ljudi na svetu 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading