(VIDEO) Podvodila nećaku starijem čoveku - A PUŠTENA JER JE "BOG TAKO HTEO"

Autor: blic.rs, Republika

Svet

23.01.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija oblasti Komal iz Teksasa, Džek Robison, prekinuo je zasedanje porote tvrdeći da mu je Bog rekao da optužena Glorija Romero Peres nije kriva za podvođenje svoje 16-godišnje nećake starijem čoveku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uhapsili pa je pustili

- Kad mi Bog kaže da nešto moram da uradim, ja moram to da uradim – rekao je sudija izvinjavajući se poroti na prekidu, preneo je “Dejli mejl”.

Uprkos njegovom ispadu, porota je proglasila Peresovu (32) krivom za seks trafiking i osudila je na 25 godina zatvora.

Robison se povukao sa slučaja pre nego što je izrečena presuda, a zamenio ga je sudija Geri Stil.

Advokat Silvija Kavazos rekla je u petak da će njena klijentkinja tražiti novo suđenje, ali je njen zahtev sada odbijen.

Sudija Robison je disciplinski kažnjen 2011, zbog pritvaranja dede koji ga je nazvao “budalom” zbog presude u slučaju dodele starateljstva nad detetom.

Komisija je tada zaključila da sudija nije dao čoveku obaveštenje o presudi i da je postupio nepravično u načinu na koji je dodelio pritvor.

Novi incident je podstakao debate u Teksasu, a mnogi su pozvali da se kontroverzni sudija skine sa funkcije. Nije poznato da li će sudija Robison, koji je glasanjem došao na funkciju, biti izbačen zbog instruisanja porote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading