Aleksandar (51) je proglašen HEROJEM, a sada je u zatvoru zbog gnusnog ZLOČINA! Neverovatno šta je ovaj JUNAK NACIJE uradio!

Autor:

Svet

05.11.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je zakazao sastanak sa devojkom na železničkoj stanici, ali je devojka umesto u ruskoj prestonici završila vezana u njegovoj garaži.

Aleksandar (51) je proglašen HEROJEM, a sada je u zatvoru zbog gnusnog ZLOČINA! Neverovatno šta je ovaj JUNAK NACIJE uradio!

Foto: printskrin/telegram

Rus Aleksandar Telesov (51) iz Voronježa, koji se 2013. godine proslavio kao heroj kada je svoju porodicu spasio od razbojnika koji su mu upali u kuću, ranivši jednog od njih, nedavno je optužen da je oteo i više puta silovao devojku (20), prenosi portal Mash.ru.

 

 

Protiv čoveka kojeg su mediji slavili kao “narodnog heroja” je pre devet godina ipak pokrenut krivični postupak, ali on nikada nije proveo ni dan iza rešetaka. Sve dok krajem prošlog meseca policija nije čula priču njegove “bivše ljubavnice” Ekatarine i uhapsila ga.

Naime, Aleksandar, koji je danas nezaposlen, navodno je ponudio da joj plati terapiju za zavinost od droge u Moskvi. Zakazao je sastanak sa njom na železničkoj stanici, ali je devojka umesto u ruskoj prestonici, kako kaže, završila vezana u njegovoj garaži gde ju je drogirao i silovao, pa onda prebacio u svoju kuću.

Četvrtog dana zatočeništva Ekatarina je uspela da kontaktira svog dečka koji je već oglasio njen nestanak na društvenim mrežama. Policija je stigla i privela Aleksandra, a protiv njega je podneta krivična prijava za otmicu i silovanje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading