TRAMP O KEJT MIDLTON: Sama je kriva za slike u toplesu!

Autor:

Svet

05.11.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam i kralj Čarls pobesneli su nakon komentara Donalda Trampa o skandalu sa fotografijama Kejt Midlton u toplesu iz 2012. godine, tvrdi nova knjiga.

TRAMP O KEJT MIDLTON: Sama je kriva za slike u toplesu!

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp i Kejt Midlton

Nakon što su fotografije tadašnje vojvotkinje od Kembridža kako se sunča u toplesu u Provansi u Francuskoj, objavljene u francuskom časopisu Closer, poslovni mogul se oglasio na Tviteru da bi komentarisao.

Bivši američki predsednik napisao je na Tviteru: „Kejt Midlton je sjajna – ali ne bi trebalo da se sunča gola – kriva je samo ona.“

Dodao je: „Ko ne bi slikao Kejt i zaradio mnogo novca ako se goli sunča. Hajde Kejt!

Foto: Printscreen/Twitter

Donald Tramp Tvit

Odlomci iz  biografije Kristofera Andersena Kralj: Život Čarlsa III otkrili su da je tvit izazvao „bujice vulgarnosti“ od Čarlsa, princa Vilijama i princa Harija.

- Trampova kritika Kejt dovela je do onoga što je jedan batler Klarens Hausa nazvao „bujicama vulgarnosti“ i princa Čarlsa i njegovih sinova - napisao je Andersen, prenosi Njuzvik.

U prethodnoj kopiji se takođe navodi da je Čarls bio "razočaran" nakon što ga je Tramp nazvao "princom kitova".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i Princ Vilijam

Osim toga, Andersen je napisao da Trampova sugestija da je „mogao da savlada“ princezu Dajanu da je to želeo takođe „nije pomogla“.

Druga otkrića otkrivena u Andersenovoj knjizi uključuju kraljevsku porodicu koja pokušava da 'obeshrabri' planiranu posetu Trampa Velikoj Britaniji 2017.

Prema Andersenu, Čarls, Vilijam i Hari su „spalili telefonske linije između Klarens hausa i Kensingtonske palate, pri čemu su sva tri princa pristala da rade iza kulisa kako bi obeshrabrili Trampovu posetu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Tramp je tada prokomentarisao golišave fotografije na Foksu i prijateljima, rekavši: „Iako smo svi obožavaoci Kejt, možete li da zamislite zašto bi ona ikada bila gola?

- Zašto bi stajala gola u bazenu ili gde god da je bila. Ona je Kate. Strašno je to što su uradili, strašno je slikati, ali dečko, kako možeš da uradiš nešto tako glupo?'
Palata Sent Džejms objavila je saopštenje u kojem se navodi da je odluka medija da objave fotografije u toplesu bila "groteskna".
-

- Incident podseća na najgore ekscese štampe i paparaca tokom života [princeze Dajane], a još više uznemirava vojvodu i vojvotkinju što su to bili. -

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i Princ Vilijam

Kejt i Vilijam su 2017. dobili 91.000 funti (120.000 dolara) na ime kaznene odštete.

Prema Closer Veekli-u, bivši vojvoda od Kembridža opisao je objavljivanje ovih slika kao „bolno” i rekao: „Tajni način na koji su ove fotografije snimljene bio je posebno šokantan za nas jer je narušio našu privatnost."

- Moja supruga i ja smo mislili da možemo da odemo u Francusku na nekoliko dana u osamljenu vilu u vlasništvu člana moje porodice i tako uživamo u našoj privatnosti.-

Dvojica rukovodilaca kažnjena su sa 40.000 funti, što je najveća moguća kazna za prekršaje prema francuskom zakonu o privatnosti.

Pored toga, njima i dvojici fotografa je naređeno da plate 44.000 funti vojvotkinji i isto toliko vojvodi, navodi The Ekpress.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

05.11.2022 10:28

Pa sta,onbična žena.Da nije možda boginja(ukoliko ih ima).