DROGIRALI, MEĐUSOBNO SILOVALI SVOJE SUPRUGE I SVE TO SNIMALI: Mediji bruje o gnusnom zločinu! Četvorici muškaraca prete OVE kazne

Autor:

Svet

04.11.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnusan zločin.

DROGIRALI, MEĐUSOBNO SILOVALI SVOJE SUPRUGE I SVE TO SNIMALI: Mediji bruje o gnusnom zločinu! Četvorici muškaraca prete OVE kazne

Foto: Shutterstock

Silovanje maloletnice

Četvorici muškaraca koji su drogirali svoje žene, gledali kako siluju međusobno svoje partnerke, a zatim čestitali jedan drugom što su 'priredili dobar šou' preti zatvorska kazna u Singapuru.

Jednu ženu silovali su nekoliko puta u periodu od najmanje sedam godina različiti muškarci dok je bila bez svesti, nakon što ju je muž drogirao i stavio joj povez preko očiju, prenosi Čenel njuz Azija. Čitav slučaj je ugledao svetlost dana kada je žena u suprugovom telefonu pronašla svoje gole slike, prenosi Dejli mejl.

Četvorica muškaraca izjasnili su se u ponedeljak po dve tačke optužnice za zaveru radi silovanja, uz razne druge optužbe koje su uzete u obzir.

Kako prenosi Čenel njuz Azija, glavni saučesnik povezan sa njihovim slučajevima je peti muškarac, izvesni J, koji je oženjen od 2008. godine i koji ima četvoro dece.

Republika

Foto: Shutterstock

silovanje

 

Na sudu je rečeno da su se muškarci upoznali sa ženama onlajn 2010. godine, na izvesnom forumu.

Sud je takođe čuo da su muškarci razgovarali o svojim fantazijama, razmenjivali detalje svog seksualnog života i delili eksplicitne snimke i slike jedni sa drugima.

J (41) je ranije pokušao da natera svoju ženu da gleda pornografske video snimke kako bi video da li bi bila za trojku. Njegova supruga je izjavila da je definitivno protiv te ideje. Nakon ovoga, J je navodno smislio plan da da sedativ svojoj ženi kako bi drugi muškarci stupili u seksualni odnos sa njom.

J se upoznao sa izvesnim K (44) koji je bio oženjen i bez dece složili su se da daju sedativ svojim ženama kako bi dozvolili drugim muškarcima da ih siluju.

Nakon sprovođenja istraživanja, odlučili su se za lek za koji su shvatili da može dovesti osobu u besvesno stanje. Koristeći drogu koju je nabavio od J, K je stavio u alkohol svoje žene negde pre 2012. Stavio joj je povez preko očiju svojoj ženi nakon što je izgubila svest i rekao J da dođe. J je zatim silovao K-ovu ženu dok je K to gledao i fotografisao.

Potom su ponovili ovaj čin 2012. godine. U februaru 2013, J-ova supruga je primetila da se oseća bolesno i J je iskoristio ovu priliku da joj da lek pre nego što je dozvolio K da je siluje.

Republika

Foto: Shutterstock

Silovanje, zlostavljanje, ilustracija

 

J je postavio kameru u svojoj spavaćoj sobi kako bi uživo emitovao gole slike svoje žene i emitovao njegov seksualni život. K je takođe prenosio uživo sa veb kamere u svojoj spavaćoj sobi.

Tužioci su rekli da bi muškarci, nakon što bi ovo gledali, ponekad čestitali jedni drugima što su napravili "lepu predstavu".

Nakon zločina, dvojica muškaraca delili su slike silovanja i 'nastavili da se prisećaju' svojih dela, rekli su tužioci.

Razgovori između muškaraca doveli su do toga da je J-ova žena otkrila zločine u januaru 2020. On je spavao kada je njegova žena pronašla video koji se pušta na njegovom telefonu, a zatim i njegov razgovor na skajpu sa K. Poruke su sadržavale eksplicitne njene slike, a starije poruke su pokazale da su muškarci menjali žene za seks.

Nakon što ga je J-ova žena probudila, on je izbrisao inkriminišuće razgovore i posetio K-ov dom sa svojom ženom kako je ona to tražila. Tokom razgovora, K je rekao da je imao seks sa J-ovom suprugom dok je bila bez svesti.

K je takođe priznao da je njegovu ženu doveo u besvesno stanje kako bi J mogao da ima snošaj sa njom. Supruga J je podnela tužbu 2. januara 2020. godine. Snimci i fotografije koje je policija zaplenila od oba muškarca doveli su do identifikacije drugih koji su učestvovali u aktivnostima.

Trojica tužilaca koji su zaduženi za slučajeve zatražili su zatvorsku kaznu od 19 do 23 godine i 24 udarca štapom za K i M. Za L su tražili od 11 do 16,5 godina zatvora, uz još šest meseci zatvora umesto batina. Oni će takođe tražiti od 17 do 21 godinu zatvora i 24 udarca štapom za N, koji nije imao partnerku, prenosi Čenel njuz Azija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading