OVAJ NIKAD VIŠE NEĆE BITI LOPOV: Džeparoša u prevozu brutalno prebili putnici - uhvatili ga na delu, pa rešili da ga nauče pameti (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

01.11.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeparoš je na stanici pokušao da opljačka jednog putnika gradskog autobusa i to kroz prozor, a onda su ga drzgi uhvatili

OVAJ NIKAD VIŠE NEĆE BITI LOPOV: Džeparoša u prevozu brutalno prebili putnici - uhvatili ga na delu, pa rešili da ga nauče pameti (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Džeparoša prebili putnici

Kako je opštepoznato, prestonica Kolumbije, Bogota, ozloglašena je zbog visoke stope  kriminala. U ovom gradu je i sam izlazak na ulicu za neke stanovnike kockanje sa životom ili imovinom.

Snimak džeparoša koji kruži društvenim mrežama savršeno ilustruje ovu lošu bezbednosnu situaciju.

Naime, džeparoš je na stanici pokušao da opljačka jednog putnika gradskog autobusa i to kroz prozor, a zabeležen je i video zapis ovog prizora.

Džeparošu pljačka nije uspela, jer su mu putnici priklještili ruku sa unutrašnje strane vozila i nisu mu dali da pobegne.

Vozač nije hteo da nastavi vožnju jer je mladić visio sa rukom zaglavljenom u prozoru, a uskoro su prolaznici saznali o čemu se radi pa su rešili da ga nauče pameti.

 

 

Kako se vidi na snimku, rulja je opkolila lopova nakon čega ga je šutirala i pesničila kao da je okačena vreća za boks.

Mladić, ne samo da je dobio batine već je i sam opljačkan, što se vidi na samom kraju kada mu neko izvlači novčanik iz džepa na pantalonama.

Tamošnji mediji navode da je nekoliko građana zvalo policiju dok su drugi razgovarali sa putnicima unutra, tražeći od njih da oslobode ruku mladića, kako bi mogli lakše da ga prebiju kada ga spuste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading