CEO SVET DRHTI ZBOG PUTINOVOG IZRAZA LICA: Dok je gledao lansiranje oružja "sudnjeg dana", SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Svet

26.10.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojna vežba je namenjena tome da simulira masivni nuklearni napad Rusije, a izraz lica Vladimira Putina govori o njegovim namerama.

CEO SVET DRHTI ZBOG PUTINOVOG IZRAZA LICA: Dok je gledao lansiranje oružja "sudnjeg dana", SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, zvezdanews

Vladimir Putin nadgleda lansiranje nuklearnih raketa

Predsednik Rusije Vladimir Putin nadgledao je vežbe u kojima su učestvovale ruske strateške nuklearne snage u kojima je simuliran masovni udar.

Ova lansiranja balističkih i krstarećih projektila se, kako navode britanski mediji, događaju u trenutku kada je američki zvaničnik upozorio na "zabrinjavajući razvoj događaja“ koji uključuje ruski nuklearni arsenal.

Foto: Tanjug/AP

Putin nadgleda lansiranje nuklearnih raketa

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je da je vojna vežba namenjena tome da simulira masivni nuklearni napad Rusije kao odmazdu za navodni nuklearni napad na njeno tlo.

Kremlj je saopštio da su svi zadaci za vežbu koji su postavljeni do sada i ispunjeni i da su sve rakete koje su probno ispaljene dostigle zacrtane ciljeve.

 

Putinov izraz lica dok se lansiraju nuklearke

Na snimku koji je objavila rusko-vojna Zvezda vidi se kako vojno osoblje ispred kompjutera lansira raketu.

Prikazane su zastrašujuće scene eksplozija koje mogu ugasiti deo planete. Takođe, vide se razorni prizori buktinje i dima koji prekrivaju vazduh.

Britanskim medima nije promakao ni izraz lica ruskog predsednika koji je iz svog kabineta u Kremlju nadgledao lansiranje raketa koje mogu da zbiršu celu planetu.

Nemo posmatrajući, sve vreme se smeška tokom neverovatnih eksplozija.

Kada govori sa svojm podanicima i to radi kroz osmeh koji izaziva strepnju.

A onda mu pogled lagano gubi.

Vladimir Putin upozorio Zapad

Sjedinjene Države su saopštile da ih je Moskva unapred obavestila o vežbama.

Sve je veća bojazan da bi Vladimir Putin mogao da detonira nuklearnu bombu dok Moskva i dalje mahnito zamahuje svojom nuklearnom sabljom.

Predsednik Rusije postaje sve više frustriran jer su njegove trupe pogođene nizom katastrofalnih poraza širom fronta u Ukrajini.

Postoji zabrinutost da bi, ako se Putin nađe sateran u ćošku, mogao da pribegne upotrebi nuklearno oružje.

Putin je u više navrata podvlačio mogućnost upotrebe oružja, te se strahuje da bi potencijalno mogao da pripremi test u Crnom moru.

Visoki američki zvaničnik je sada upozorio na "novi, zabrinjavajući razvoj koji uključuje ruski nuklearni arsenal“, prenosi Njujork tajms.

Izvor je odbio da pruži bilo kakve detaljnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Bacvanin

26.10.2022 14:26

Kakvim glupostima zamajavaju svoje citao e.Pre par meseci je maltene bio na samrti,pa bolovao od parkinzonove bolesti pa da ne redjam.A Putin ziv,zrav i s e ih pozdravlja.

zoki

26.10.2022 15:29

Puf i gotovo

Krta

26.10.2022 17:43

1. po zapadu vec je odavno trebao biti mrtav 2. svaka mu čast da ima hrabrosti da ratuje protiv celog sveta

Mićo

26.10.2022 18:19

@Krta - Ali druže ne ratuje on nego druge tera da ratuju.Ako imaš malo razuma.