NESTALU BAKU PRONAŠLI MEŠTANI U UTROBI ZVERI! Mučenu ženu progutao PITON od 7 metara! MRCVARIO JE DVA SATA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

25.10.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljudi koji su tragali za ženom bili su užasnuti onim što su videli.

NESTALU BAKU PRONAŠLI MEŠTANI U UTROBI ZVERI! Mučenu ženu progutao PITON od 7 metara! MRCVARIO JE DVA SATA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Event News

Žena iz Indonezije Jahra (54) je prošlog petka uveče (21. oktobra) postala plen reptila dugog skoro 7 metara u indonezijskoj provinciji Jambi. Njena porodica pozvala je hitnu pomoć i policiju nakon što je žena nestala dok je sakupljala gumu sa plantaže.

Vlasti i meštani su dva dana pretraživali šumu i bili su užasnuti kada su u nedelju (23. oktobra) pronašli ogromnog pitona, sa velikom izbočinom u stomaku. Plašeći se da je Jahra unutra, otvorili su zver i pronašli ženu sklupčanu u digestivnom traktu.

Veruje se da je zmija ujela Jahru pre nego što ju je stisnula i ugušila, kaže Anto, starešina sela Terjun Gajah u kojem je živela Jahra. Zatim je zmija progutala, a pretpostavlja se da je žena bila u mukama skoro 2 sata.

Anto je rekao: 

Foto: Printcsreen/youtube.com/austrijska policija

Piton, Ilustracija

 

- Žrtva nije došla kući nakon odlaska u baštu. Njena porodica je tada prijavila njen nestanak lokalnim vlastima i od tada se vrši potraga. Meštani su ubili zmiju i secirali njen sadržaj stomaka. Svi su bili zapanjeni. Ispostavilo se da je žena koju smo tražili bila u stomaku zmije. Niko od meštana nije video da je Jahru proždrala zmija - rekao je Anto.

On je dodao da je sada u selu izuzetno napeto jer je u tom području primećeno više džinovskih pitona, uključujući zver od 8 metara. Stanovnici su pokušali i nisu uspeli da uhvate tu zmiju. Anto je rekao:

- Seljani su sada zabrinuti da su veće zmije još uvek u šumi. Džinovska zmija je progutala i dve koze meštana.

Indonezija ima veliku populaciju džinovskih mrežastih pitona - najduže zmije na svetu. Jahra nije prva osoba koja je pronađena u stomaku pitona u Indoneziji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading