POŽELELA JE SAMO MALO VEĆE USNE, A ONDA JE POČELA NJENA NOĆNA MORA: Pogledajte kako SADA izgleda ova devojka, smučiće vam se! (FOTO)

Autor:

Svet

25.10.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poželela je samo malo veće usne, a završila sa grozotom.

POŽELELA JE SAMO MALO VEĆE USNE, A ONDA JE POČELA NJENA NOĆNA MORA: Pogledajte kako SADA izgleda ova devojka, smučiće vam se! (FOTO)

Foto: TikTok/Printscreen/BASIAQUERY

Koliko žene mogu maestralno da se upropaste, to dokazuje i ova priča. Lepo kažu da "niko ne može da uništi ženu koliko ona sama sebe može", a tome je doprineo trend plastičnih operacija koje često podrazumevaju opasne i rizične zahvate. Tako je Basija Keri poželela da ima punije usne, a vratila se sa promenom na koju su se ljudi zgrozili! Kad budete videli razliku, shvatićete i zašto.

Ona je na društvenim mrežama podelila niz fotografija koje pokazuju kako sada izgleda. Požalila se da je nakon estetske operacije hitno prebačena u bolnicu, jer je dobila burnu alergijsku reakciju. Umesto blage promene koja bi osvežila njene usne i dala im željenu punoću, Basija je dobila trostruko veće usne.

Ispostavilo se da Basija nije znala da je alergična na lokalnu anesteziju, a snimke koje je objavila pregledalo je 17 miliona ljudi! Ona je objasnila pratiocima da se sada oporavlja, ali njen izgled zabrinuo je korisnike društvenih mreža. Uprkos tome, Basija je istakla da se neće odreći korekcija usana, koliko god da budu na lošem glasu.

Američka agencija za hranu i lekove (FDA) i danas na svojim stranicama upozorava žene da ne koriste hijaluronske olovke. Poznate su i pod imenom "hyapen". Hyaluron Pen je mali ručni medicinski uređaj koji se koristi za ubrizgavanje filera hijaluronske kiseline u lice.

- FDA upozorava javnost i zdravstvene radnike da ne koriste uređaje bez igle kao što su hijaluronske olovke za ubrizgavanje hijaluronske kiseline. Prema dosadašnjim saznanjima, takvi uređaji mogu da dovedu do ozbiljnih povreda, a u nekim slučajevima i do trajnih oštećenja kože, usana ili očiju - napisali su, prenosi Mondo.

Pogledajte kako ova devojka sada izgleda:

Foto: tiktok.com/BASIAQUERY

Basija Keri

 ...a u snimku pogledajte detalje ove priče:

 

@basiaquery Replying to @alyssaschall ♬ original sound - Basia Query

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading