SABOTIRAN PUTINOV POKUŠAJ NUKLEARNOG UDARA! Zastrašujuća saznanja otkrivaju i ko je sprečio šefa Kremlja da izazove smak sveta!

Autor: Republika

Svet

20.10.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski "San" otkriva da je osujećen pokušaj predsednika Rusije Vladimira Putina da izvrši nuklearni napad.

SABOTIRAN PUTINOV POKUŠAJ NUKLEARNOG UDARA! Zastrašujuća saznanja otkrivaju i ko je sprečio šefa Kremlja da izazove smak sveta!

Foto: Shutterstok, Tanjug/AP

Već nekoliko nedelja se spekuliše o tome da li će šef Kremlja pokrenuti nuklearne napade, a prema informacijama iz Velike Britanije, jedan takav pokušaj je sabotiran!

Tabloid "San" navodi da se "NATO plaši očajnog tiranina čiji prst se približio prekidaču za aktiviranje nuklearnog napada".

Analitičari su strahovali da će Putin detonirati bojevu glavu u Crnom moru i tako potencijalno izazvati cunamije i oblak otrovnog gasa.

Prema informacijama koje je objavio ovaj tabloid, Putinov pokušaj je sabotirao neko iz njegovog okruženja, odnosno neko od najbližih saradnika ruskog predsednika.

Ističe se i da je šef Kremlja prethodno naredio dve nuklearne probe, koje se zapravo nisu ni desile. Insajderi tvrde da su lansiranja prekinuta zbog "tehničkog kvara", pa čak i nevoljnošću vojnih šefova.

- Ovo mogao da bude znak da Putinov autoritet gubi na težini - prenosi "San" reči Varlerija Soloveja, bivšeg profesora na prestižnom moskovskom Institutu za međunarodne odnose. 

- Putinova odluka o upotrebi taktičkog nuklearnog oružja bez sumnje bi naišla na otpor - dodao je Solovej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rade

20.10.2022 13:46

Kažu bolesni Britanci!!! 🤣

Zokara

20.10.2022 13:54

Lažu Britanci i ne trepnu, zlikovci

Boban

20.10.2022 15:20

jos malo pa vam ode ljubimac diktator Putin i to u nepovrat.

Kajzer Soze

20.10.2022 18:37

E svaka čast kad prenosite đubre kao što je britanski "San".