PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Kamila BIVŠEG MUŽA ubacila U KRALJEVSKU PORODICU! Evo i čime će se baviti!

Autor:

Svet

20.10.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamila je još jednom pokazala u koliko je dobrim odnosima ostala s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom.

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Kamila BIVŠEG MUŽA ubacila U KRALJEVSKU PORODICU! Evo i čime će se baviti!

Foto: Printskrin/Youtube/Wiki4All

Kraljica supruga je uključila penzionisanog vojnika, svog bivšeg muža, u obavljanje dužnosti kraljevske porodice, piše Daily Mail.

Endru Parker je predstavljao Kamilu prošlog utorka na sahrani Džona Bousa Lajona u Londonskom oratorijumu. Bous Lajon, koji je preminuo prošlog meseca u 81 godini, bio je rođak kraljice supruge u drugom kolenu.

Ovo je zanimljiv potez kraljevske porodice nakon što je kralj Čarls III objavio da planira da smanji članove monarhije. Navodno je ovo prva u nizu obaveza koje će izvršiti Endru.

- Srećan je da može da učini nešto što od njega traže. I dalje uživa u toplom odnosu s Kamilom - rekao je izvor za Daily Mail.

Inače, Kamila se razvela od Endrua 1995. godine, a dobili su zajedno dvoje dece.

- Kaže se da će engleski džentlmen uvek dati svoju ženu za svoju zemlju i to je svakako bila istina u slučaju Endrua Parkera Boulsa - napisao je jedan kraljevski biograf o njemu.

Podsetimo, Kamila i Čarls upoznali su se 1970. na polo utakmici u kraljevskom parku Vindsor Grejt Park, ali nisu se tada zaljubili. Zapravo je ona iskoristila princa, kako je otkrila biografkinja Peni Džunor, kako bi napravila ljubomornim Endrua.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/The list

Kamila sa sinom i ćerkom koje je dobila u braku sa Edruom Parkerom

 

On je voleo da flertuje i zabavlja se s drugim devojkama među kojima su neke bile njene prijateljice. Nije hteo da se skrasi s njom.

Kad su je upoznali s princem i on je mislio da je prilično posebna, odlučila je da nauči lekciju Endrua, koji je mutio s princezom Anom. Zbog toga je imala kratku romansu s Čarlsom. Zavedeni Čarls se zaljubio u Kamilu, ali ona je uskoro raskinula s njim.

Razlog za raskid je bio Endru, koji je raskinuo s princezom Anom i dozvao se pameti, a Kamila mu je odmah pružila novu priliku. Venčali su se 4. jula 1973. i među zvanicama su bile princeza Ana i njena majka, kraljica Elizabeta II.

Supružnici su dobili ćerku Lauru i sina Toma, a nijedno se nije trudilo da se drži zaveta o vernosti u tom braku. Još je zanimljivije da su znali za međusobne afere i to im nije predstavljalo nikakav problem niti su pomišljali na razvod.

Međutim, krah braka je uzrokovalo to što je Kamilina romansa s Čarlsom procurila u javnost. Endru, koji je imao aferu s Rozemari Pitman, tada je odlučio da zatraži razvod koji je postao zvaničan 1995. Par je tako okončao 22-godišnji brak.

Endru se godinu dana kasnije oženio svojom ljubavnicom Rozemari, koja je preminula od raka 2010. i Kamila se pojavila na njenom poslednjem ispraćaju. Pružila mu je podršku i pokazala da ništa međusobno ne zameraju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

20.10.2022 10:47

Interesantno ružna žena a i ime joj baš pristaje kamila fuj

Persa

21.10.2022 07:47

Mmogo moralni i mnogo fini neki ljudi

Vesna

15.11.2022 08:32

Stvarno ruzna zena.Njeno glavno oruzje je lukvstvo ili takticnost koju poseduje. Ili joj je ta uloga dodeljena da prikrije neki nedostatak Carlsa.