SADA KRVNI NEPRIJATELJI, A NEKADA NOVU GODINU ČEKALI ZAJEDNO! Pogledajte ludi ples VOLODIMIRA ZELENSKOG pred očima glavnog Putinovog propagandiste (VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2022

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Solovjev, propagandista Vladimira Putina, i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odlično su se zabavljali pre nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa ruske državne televizije.

SADA KRVNI NEPRIJATELJI, A NEKADA NOVU GODINU ČEKALI ZAJEDNO! Pogledajte ludi ples VOLODIMIRA ZELENSKOG pred očima glavnog Putinovog propagandiste (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/Temo

Pre samo nekoliko godina Volodimir Zelenski, predsednik Ukrajine, zemlje na koju je Moskva izvršila invaziju, gostovao je u zabavnom novogodišnjem programu ruske državne televizije, a njegov nastup je sa širokim osmehom na licu posmatrao Vladimir Solovjev, omiljeni propagandista ruskog lidera Vladimira Putina, koji je od početka rata mnogo puta najstrašnije pretio Ukrajincima.

 

 

Očigledno, Vladimiru Solovjevu tada ni najmanje nije smetalo što je Zelenski Ukrajinac.

Ali, od početka rata ruski voditelj gotovo svakodnevno u svojim emisijama poziva na uništenje susedne zemlje.

Republika

Foto: Youtube

Vladimir Solovjev

 

Ipak, ovakav „preobražaj“ Solovjeva ne bi trebalo da iznenađuje, jer omiljeni novinar Kremlja koji na računu ima milione, već godinama u svojim emisijama vrlo otvoreno podržava skoro sve što Putin radi ili kaže. Rado, često i glasno govori o svom patriotizmu, brzom razvoju Rusije pod Putinom i opadanju moći Zapada.

 

 

Takođe, iako je 2008. godine rekao je da ”svako ko pokuša da započne rat između Rusije i Ukrajine je zločinac” i da “ne može ni da zamisli takav zločin” jer u Ukrajini “žive ljudi bratski Rusima po duhu, po krvi po zajedničkoj istoriji”, sada kada je Putin odlučio da ga započne, bespogovorno je otvoreno podržao njegovu odluku, piše Kurir.

Na dan kada su ruski tenkovi ušli u Ukrajinu rekao je da je „danas dan kada je pokrenuta pravedna operacija denacifikacije u Ukrajini“. U svojim vatrenim govorima, invaziju na Ukrajinu nazivao je “sukobom između fašista ukrajinskog majdana i antifašista istočnih teritorija pod kontrolom pobunjenika”.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading