NEMILOSRDNO UBIO 14 DECE I TROJE LJUDI: Neutešni roditelji i rođaci RAZBESNELI odlukom suda, ubica nije trepnuo (VIDEO)

Autor:

Svet

14.10.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oktobru 2021. Nikolas Kruz priznao je krivicu za 17 ubistava počinjenih na Dan zaljubljenih.

NEMILOSRDNO UBIO 14 DECE I TROJE LJUDI: Neutešni roditelji i rođaci RAZBESNELI odlukom suda, ubica nije trepnuo (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ Inside Edition

Počinilac masakra u srednjoj školi na Floridi 2018. izbegao je smrtnu kaznu u četvrtak, nakon što je porota odlučila da ubica provede život u zatvoru nakon tromesečnog suđenja. Nikolas Kruz nije reagovao na čitanje presude sudije Elizabet Šerer u sudu u Fort Loderdejlu, a kako su prenosili mediji, "nije ni trepnuo".

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/ Inside Edition

Nikolas Kruz

Rođaci stradalih su su očajni zbog odluke suda, a jedna osoba je odmahivala glavom kako bi pokazala da se ne slaže. Mnogi roditelji nastradale dece su plakali, grlili se, davali jedni drugima podršku, a suđenju su prisustvovala i deca koja su preživela masakr.

Oni će moći da govore na ročištu 1. novembra, kada se očekuje da sudija i formalno potvrdi kaznu. Nakon sedam sati većanja, dvanaest porotnika je zadržalo nekoliko otežavajućih faktora, posebno "okrutnu“ prirodu zločina. Ali jedan od njih smatrao je da ti faktori nisu dovoljni. 

Da bi smrtna kazna bila doneta u ovom slučaju bila je potrebna jednoglasna odluka. 14. februara 2018. 17-godišnji Nikolas Kruz izazvao je strah u Parklandu, malom gradu severno od Majamija, otvorivši vatru u srednjoj školi Mardžori Stounmen Daglas, iz koje je izbačen godinu dana ranije. U oktobru 2021. priznao je krivicu za 17 ubistava počinjenih na Dan zaljubljenih, među kojima je bilo 14 učenika i tri odrasle osobe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading