LJUBAVNIK IZ SRBIJE DOŠAO GLAVE MAFIJI: Zbog žene napuljskog BOSA, u konac ostao živ!

Autor:

Svet

13.10.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođe opake napuljske mafije „Polverino“ završile su iza rešetaka zbog srpskog državljanina Omara Memedoskog.

LJUBAVNIK IZ SRBIJE DOŠAO GLAVE MAFIJI: Zbog žene napuljskog BOSA, u konac ostao živ!

Foto: Terranostranews

Nikola Imbrijani i Salvatore Kamarota

Omar Memedoski, srpski državljanin, upucan je 2008. godine ispred supermarketa u koleno, a razlog tome bila je njegova umalo fatalna veza sa snajom muškarca koji je bio blizak klanu „Polverino“ i koji je zbog toga naručio njegovo ubistvo.

Nekoliko puta je opasni napuljski klan "Poverino" pokušavao da ga likvidira, ali su njihova nastojanja svaki put bila osujećena, pišu italijanski mediji.

Iako se radi o opasnoj italijanskoj mafiji, lokalni mediji navode da je od samog starta njihov pokušaj da se reše Memedoskog bio traljav.

- Prvi pokušaj zasede je propao, pošto se ubica Kasatrese Ipolto pre pucanja povredio?! Zatim je posao prepušten Gaetanu Asiliju, koji je oklevao, jer se ispostavilo da poznaje žrtvu. Posle toga, Barone je odlučio da likvidaciju poveri drugoj frakciji koju je vodio Đuzepe Simioli. Međutim, Memedoski je i tada preživeo. Izjave nekih od saradnika bile su krucijalne za njihovo zatvaranje - navodi izvor, prenosi Kurir.

Zbog ovog čoveka, počele su polako da padaju glavešine.

Najpre su posle zločina pale vođe klana Đuzepe Polverino, kojeg italijanski mediji nazivaju superbosom, a onda je nedavno, nakon 14 godina nastavljena istraga u kojoj su "pala" još dva bosa tog klana - Nikola Imbrijani i Salvatore Kamarotu.

Prvostepeno su već osuđeni šef klana Pepe o Barone, Đuzepe Simioli, Salvatore Likardi i Đenaro Di Raza, koji su navodno organizovali i izveli zasedu Memedoskom. 

Ova priča još nije dobila rasplet, a italijanski mediji često podsećaju na ovaj nesvakidašnji slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading