MASOVNI TEROR! RUSI GAĐAJU CIVILE! Oglasila se i prva dama Ukrajine, ovo je njena poruka!

Autor:

Svet

10.10.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Ukrajine, supruga predsednika Volodimira Zelenskog Olena Zelenski oglasila se na Tviteru i ocenila da su napadi Rusije na centrar Kijeva i brojne druge gradove pokazali "pravo lice terorističke države".

MASOVNI TEROR! RUSI GAĐAJU CIVILE! Oglasila se i prva dama Ukrajine, ovo je njena poruka!

Foto: Tanjug/AP

- Rusija je dan počela masovnim terorom. U centru Kijeva ima mrtvih i povređenih - civila koji su radili jutarnji posao. Dnjepar, Zaporožje, Lavov, Hmeljnicki - Rusi gađaju civile. Ovo je pravo lice terorističke države - napisala je Olena Zelenski.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, svoj komentar žestokog granatiranja dao je i Dmitrij Medvedev, koji je poručio "da je prva epizoda odigrana, da će biti i drugih".

Takođe, reč je dao i predsednik Rusije Vladimir Putin.

U slučaju daljih pokušaja organizovanja terorističkih napada na teritoriji Rusije odgovori će biti žestok i odgovarati nivou pretnji - zapretio je ruski predsednik.

Sa druge strane, kako smo takođe pisali, Zelenski je najavio hitan sastanak G7 i tome se konsultovao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading