UPOZORILI SMO TE ZELENSKI, RUSIJA JOŠ NIŠTA NIJE POČELA! Odjeknule brutalne reči Kadirova: BEŽI KA ZAPADU I NE OSVRĆI SE!

Autor:

Svet

10.10.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider i jedan od najbližih saradnika Vladimira Putina Ramzan Kadirov poslao je ubitačnu poruku ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom.

UPOZORILI SMO TE ZELENSKI, RUSIJA JOŠ NIŠTA NIJE POČELA! Odjeknule brutalne reči Kadirova: BEŽI KA ZAPADU I NE OSVRĆI SE!

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Rusija brutalno napala Kijev i druge gradove u Ukrajini, kao odmazdu na ekspozije na Krimskom most koji je Kremlj okarakterisao kao terorističke napade, oglasio se i Ramzan Kadirov.

- Zelenski se žali na napade na Kijev i druge gradove. A kako si ti, naivčina-Zelenski, pomislio: ti možeš, a drugi ne? Odnosno, osam godina je bilo moguće bombardovati civile, uništavati infrastrukturu gradova LDNR, napadati nuklearnu elektranu granatama, dizati u vazduh mostove, pucati na važne objekte,  kada god vam je to palo na pamet, odjednom postalo nemoguće za bilo koga? - napisao je Kadirov na Telegramu.

Za kraj posta, poslao je brutalnu poruku.

- Upozorili smo te, Zelenski, da Rusija još nije počela, zato prestani da se žališ, to je jeftino, ali bolje, beži pre nego što stignemo. Beži, Zelenski, beži ne osvrćući se ka Zapadu - naveo je Kadirov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading