ŠTA SE DEŠAVA IZNAD RUSKOG NEBA: Čudna svetla digla paniku među stanovnicima! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

04.10.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudne slike kruže ruskim Telegram kanalima na kojima se mogu videti neobjašnjiva svetla iznad nekolilo ruskih graadova.

ŠTA SE DEŠAVA IZNAD RUSKOG NEBA: Čudna svetla digla paniku među stanovnicima! (FOTO, VIDEO)

Foto: printscreen/Telegram

cudna svetla

Na ruskim informativnim Telegram kanalima pojavile su se slike koje prikazuju čudne svetlosne oblike iznad više gradova ove države. 

Naime, na slikama se mogu videti svetlosne spirale, kako na noćnom, tako i na dvevnom nebu. Fotografije dolaze iz prestonice Ruske Federacije, odnosno Moskve, kao i iz Belgoroda

Ovo je izazvalo veliku pažnju stanovnika navedenih gradova, posebno Belgoroda, jer je upravo ovaj grad pre nekoliko nedelja pretrpeo jako granatiranje. 

Neki kao objašnjenje nude to da su oblici u stvari prirodnog porekla, tj da su posledica specifičnog svetlosnog fenomena, dok drugi ne veruju u ovu teoriju. 

Drugo objašnjenje koje se pojavilo jesto to da su ove žućkaste spirale pak nuspojava korišćenja protivsatelitskog naoružanja, ali za ovu tvrdnju nema čvrstih dokaza.

Takođe, kada god su u pitanju čudna svetla na nebu, javljaju se teorije o posetiocima sa drugih planeta  koje su na internet nebu veoma popularne.

Bilo kako bilo, nema daljih informacija o ovoj svetlosnoj anomaliji, a stanovncima Moskve i Belgoroda ostaje da nagađaju o poreklu ove pojave.

Pored ruskog, i američko stanovništvo svedočilo je čudnim fenomenima na nebu za koje se sumnja da su posledice nukearnih proba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading