SVAKOGA DANA URINIRAO PO GROBU BIVŠE ŽENE: Evo zbog čega je njen sin rešio da sve objavi na društvenim mrežama!

Autor:

Svet

03.10.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojne Linde Toledo primetio je da na njenom grobu svakodnevno ostaje kesa sa izmetom, kada je postavio kamere, uhvatio je krivca.

SVAKOGA DANA URINIRAO PO GROBU BIVŠE ŽENE: Evo zbog čega je njen sin rešio da sve objavi na društvenim mrežama!

Foto: Tviter Printcreen

Zločinac

Kada je Majkl Endru Marfi na grobu svoje majke video kesu punu fekalija prvi put, sumnjao je na šetače pasa, ali kada je to počela da postaje redovna pojava, rešio je da prijavi policiji, budući da nije mogao da se seti nikoga ko toliko mrzi njegovu majku.

Policija u tom momentu nije mogla mnogo šta da uradi, pa je zbog toga on postavio video nadzor, nadajući se da će to pomoći da se identifikuje čovek koji je skrnavio grob njegove majke.

Osoba koja je urinirala po grobu njegove majke ličila je na njenog bivšeg muža, od koga se razvela 1974. godine.

Ovaj čovek radio je u obližnjem gradu i zbog toga ga je sin posetio u prodavnici delikatesa, u kojoj je bio zaposlen, kupio je nešto i tada je primetio da je kesa ista, kao i ona u kojoj se nalazi izmet koji pronalazi na grobu majke, tada je bio siguran da je za skrnavljenje odgovoran upravo ovaj čovek.

- Svako jutro je dolazio religiozno. Dok je išao ka grobu moje majke, nikada u životu nisam se osećao toliko besno - rekao je Marfi, koji je ovom čoveku napravio sačekušu, budući da je uvek u isto vreme dolazio na grob.

Uspevši i da izbliza zabeleži njegov lik u momentu sramnog čina, Marfi je imao sve dokaze, zbog kojih je policija podnela prijavu za javno mokrenje protiv 68-godišnjeg muškarca iz Bergenfilda u Nju Džersiju. 

Međutim, Marfi je smatrao da to nije dovoljno oštra kazna za ovo zlodelo, zbog čega je rešio da sve objavi na društvenim mrežama, i da pred sugrađanima razotkrije ovog čoveka.

Njegov snimak je zabeležio toliko pregleda da su o njemu pisali veliki strani mediji, poput Dejli Mejla i Njujork Posta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading