ZAPAD NAM SE RUGA, URADITE NEŠTO! Putinov propagandista Solovjev u nastupu besa zavapio: POČNITE DA SE BORITE KAKO STE OBUČENI!

Autor:

Svet

02.10.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni propagandista Kremlja Vladimir Solovjev ogorčen je zbog teških gubitaka Ruske Federacija u Harkosvskoj oblasti.

ZAPAD NAM SE RUGA, URADITE NEŠTO! Putinov propagandista Solovjev u nastupu besa zavapio: POČNITE DA SE BORITE KAKO STE OBUČENI!

Foto: pixabay.com/youtube.com/printscreen/Tanjug/AP

Vladimir Solovjev, koji važi za jednog od najvatrenijih pobornika zvanične politike Kremlja, osuo je drvlje i kamenje prema rukovodstvu Ruske Federacije zbog vojnih poraza u Harkovskoj oblasti na istoku Ukrajine.

Iako je Rusija proglasila prisajedinjenje četiri ukrajinske teritorije nakon referenduma u kojem je ogromna većina glasala "za" ujedinjenje sa Rusijom, to nije moglo da spere gorak ukus posle poraza na bojnom polju.

U emisiji emitovanoj na ruskoj državnoj televiziji, Solovjev nije krio razočarenje uspešnošću ukrajinske ofanzive u poslednjih nekoliko nedelje.

- Zapad nam se ruga - zavapio je između ostalog Solovjev.

Republika

Foto: Youtube

 

Solovjev je kritikovao i delimičnu mobilizaciju koju je po Putinovom ukazu počeo da sprovodi Kremlj, a koja je obeležila opšta bežanija, o čemu je Republika već pisala.

- U isto vreme, hajde da ne pomažemo našim neprijateljima.Prilikom vršenja delimične mobilizacije, na primer ljudi sa krajnjeg severa, ugroženog stanovništva, malih etničkih grupa, to treba da vodimo računa, da bude srazmerno broju mobilisanih - rekao je između ostalog Solovjev i poslao molbu ruskoj armiji.

- Uradite nešto. Počnite da se borite po propisima onako kako možete kako ste naučeni - naveo je on.

Podsetimo, kako smo već pisali, ministarstvo odbrane Ruske Federacije priznalo je da su vojska povukla iz Limana, strateški važnog grada u Donbasu.

Poraz u ovoj bici priznao je i čečenksi lider Ramzan Kadirov, o čemu smo takođe pisala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasitelj

02.10.2022 14:39

Udarite jako najjace nek se zatrese zapad,,, to je sada Ruska teritorija