KAŽE DA JE MORAO! Lekari mislili da ima TUMOR, ali kada su ga otvorili, u stomaku mu našli nešto što PRKOSI ZDRAVOM RAZUMU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

01.10.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijent je prvobitno primljen u bolnicu sa jakim bolom u trnuhu, ali su lekari bili iznenađeni kada su ga pregledali.

KAŽE DA JE MORAO! Lekari mislili da ima TUMOR, ali kada su ga otvorili, u stomaku mu našli nešto što PRKOSI ZDRAVOM RAZUMU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Operacija

Hirurg iz Indije zapanjio se kada je morao da izvadi 63 kašike iz stomaka pacijenta – nakon što ih je jeo više od godinu dana.

 

 

Dr Rakeš Kuran izveo je dvočasovnu operaciju na 32-godišnjem muškarcu u gradu Muzafarnagaru, koji je i dalje na intenzivnoj nezi.

Pacijent je prvobitno primljen u bolnicu sa jakim bolom u stomaku, ali su lekari bili iznenađeni kada su ga pregledali. U početku su mislili da je bol mogao biti uzrokovan tumorom, ali su snimci pokazali gomilu stranih tela.

Hirurzi su mu zatim napravili rezove na stomaku i izvlačili metalne kašike jednu po jednu.

- Nakon dalje provere, shvatili smo da su strana tela čelične kašike. Bilo ih je 63. Nikada u svojoj karijeri od skoro 35 godina nisam video takav slučaj - rekao je dr Kurana za The National i dodao da je ovo zaista jako retka pojava.

Kada je doktor pitao pacijenta zašto ima 63 kašike u stomaku, on je rekao da je bio primoran da ih proguta.

Porodica pacijenta veruje da su ga hranili kašikama dok se lečio od zavisnosti od droge u lokalnoj klinici. Olakšao bi sebi gutanje kašike odlamanjem ovalnog dela, kako bi ostale samo drške.

Lekari veruju da pacijent nije mentalno zdrav i da verovatno pati od poremećaja zvanog pika.

Ljudi koji pate od njega žude za nejestivim predmetima poput uglja, metala, gline ili prljavštine.

- Nijedna mentalno zdrava osoba osoba to ne jede. Mora da je veoma teško i bolno gutati kašike. To je nenormalno ponašanje - rekao je lekar.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading