KOLEKCIONAR GAFOVA DŽO BAJDEN! Republikanac iz Teksasa bez milosti za šefa Bele kuće: NIJE POTREBAN NEUROLOG! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.10.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Sjedninjenih Američkih Država Džo Bajden poznat je po svojim mnogobrojnim gafovima i urnebesnim situacijama, a u prilogu možete pogledati 20 najpoznatijih!

KOLEKCIONAR GAFOVA DŽO BAJDEN! Republikanac iz Teksasa bez milosti za šefa Bele kuće: NIJE POTREBAN NEUROLOG! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Američki predsednik Džo Bajden zakoračiće uskoro u osamdesetu godinu života, a kako neki spekulišu, oslanjajući se na mnogobrojne ispade šefa Bele kuće, godine su itekako uticale na Bajdenovo (ne)snalaženje u najrazličitijim situacijama. 

Bajden je sa gafovima počeo još tokom vršenja mandata potpredsednika, ali su oni postajali sve učestaliji njegovim useljenjem u Belu kuću. Osim toga, poznat je i po, u najmanju ruku, neprijatnom dodirivanju žena, pa čak i dece, što su televizijske kamere takođe zabeležile. 

Redakcija Republika izdvojila je 20 najupečatljivijih ispada predsednika SAD koji će svakome izmamiti osmeh na lice. 

1. Tokom inauguracije američkog sekretara za bezbednost 2015. godine kamere su uhvatile, američkog, tada potpredsednika, kako krajnje čudno dodiruje i hvata ženu na čijem se licu može videti neprijatnost. 


2. Na polaganju senatorskih zakletvi takođe 2015. godine Bajden ponovo na krajnje čudan način ostvarju interakciju sa vidno uznemirenom devojčicom.

3. Jedan od susreta sa Hilari Klniton iz 2016. godine takođe je ostao upečatljiv, jer na video snimku deluje kao da Bajden ne želi da pusti Hilari iz svog zagrljaja, dok ne deluje da je njoj najprijatnije u Bajdenovim rukama.

4. Jedan od najpoznatjih gafova američkog predsednika dogodio se u martu 2021. godine, a na snimku se može videti kako Bajden, u najmanju ruku, poteškoće pri ulasku u predsednički avion.

5. Još jedan Bajdenov pad zabaležen je u junu ove godine tokom biciklističke trke u Deleveru, za koju se predsednik očigledno nije dovoljno pripremio. 

6. Poznato je da u Americi zeka predstavlja jeste jedan od simbola Uskrsa, ali pojava čoveka u kostimu zeca izgleda da je uplašila i naterala Bajedena da se pomeri što dalje od maskote prilično prijatnog izgleda.

7. U aprilu ove godine nakon govora o stanju svetske ekonomije i analize rusko-ukrajinskog sukoba može se primetiti da Bajden želi da se rukuje sa nekim i to pokušava, ali je začkoljica u tome što na bini nije bilo apsolutno nikoga. 

8. Jedan od najnovijih gafova američkog šefa države dogodio se u septembru ove godine takođe na bini gde Bajden deluje potpuno pogubljeno ne znajući šra da radi nakon završenog govora.

9. Pokušavajući da Ameriku opiše jednom rečju u junu ove godine, predsednik ove zemlje ponovo se zbunio i napravio još jedan viralan snimak. 

10. Korona virus izazvala je pometnju u svetu, ali je otkrivanjem vakcine širenje usporeno i marginalizovano. Ipak, kako bi što više ljudi primilo vakcinu, razne države davale su određene benefite, samo što je predsednik Amerike u tome malo preterao.

11. Najnoviji gaf dogodio se u septembru ove godine takođe prilikom Bajdenovog govora, a može se čuti kako on zove kongresmenku Džeki koja je pre toga pogunula u saobraćajnoj nesreći.

12. Znamo da politički protokoli često umeju da budu naporni, pa se tako američkom predsedniku malo "pridremalo" tokom konferencije o klimatskim pormenama održane u Glazgovu u nomebru 2021. godine.

13. Konferencija u Glazgovu nije bila jedino mesto gde će Bajden odmoriti oči, već je to uradio i u avgustu prošle godine tokom razgovora sa bivšim premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom.

14. Tokom Uskršnje prosalve u aprilu ove godine Bajden je održavo govor, nakon čega ga je supruga Džil podsetila da mora mahati publici.

15. Američki predsednik je ove godine potpisao mere za suzbijanje inflacije, a tokom ceremonije potpsivanja delovao je potpuno odsutno i izgubljeno, pa je čak i dodao olovku jednom od pratilaca.

16. Nakon izlaska iz predsedničkog aviona Bajden je zaželeo da obuče svoj sako, ali niko nije slutio koliko će mu muke to zadavati.

17. Predsedničk avion zadao je mnogo muka, a u martu prošle godine mogao se dogoditi još jedan pad Bajdena, ali se ovog puta srećom samo okliznuo.

18. Poznato je da novinarska pitanja često umeju biti duga, ali je presdeniku SAD je u avgustu 2021. godine pitanje mladog novinara očigledno bilo predugačko, jer ga je potpuno zaboravio. 

19. Tokom saopštenja o radu američke administracije u maju ove godine amreički predsednik počeo je da zamuckuje kao da zaboravlja naučeni tekst.

20. Prilikom sletanja na imanje Bele kuće u avgustu 2021. godine, čini se kao da Bajden luta dvorištem dok mu pripadnici obezbeđenja ne daju intrukcije o tome gde bi trebalo da ide. 

Ipak, Bajdenovi česti gafovi nisu zanimljivi samo korisnicima društvenih mreža, već i njegovim političkim protinvicima iz redova Republikanaca.

Teksaški Republikanac Roni Džekson navodi da "nije potreban neurolog kako bismo shvatili da Bajden ima probleme sa kognitivnim funkcijama" i dalje dodaje "kako američki narod šta se događa". 

Još jedan republikanski političar Kajl Huper na Tviter nalogu podelio je svoje mišljenje o ponašanju predsednika. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading