JOŠ JEDNA SUMNJIVA SMRT U RUSIJI, DESETA PO REDU! Funkcioner Pavel Pčeljnikov pronađen mrtav na balkonu!

Autor:

Svet

30.09.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Ruskih železnica Pavel Pčeljnikov (52), pronađen je mrtav na balkonu svog doma u Moskvi.

JOŠ JEDNA SUMNJIVA SMRT U RUSIJI, DESETA PO REDU! Funkcioner Pavel Pčeljnikov pronađen mrtav na balkonu!

Foto: Printskrin/Tviter/Igor Sushko

Ovo je samo još jedna u u nizu smrti koje izgledaju sumnjivo.

 

Pčeljnikov (PR menadžer Ruskih železnica), pronađen je upucan rano ujutru u sredu, u svojoj kući, prenosi "Dejli mejl".

On je deseti Rus koji je umro u misterioznim okolnostima, otkako je Vladimir Putin napao Ukrajinu u februaru i njegova smrt je označena kao "sumnjiva".

Pčeljnikov je nedavno bio na odmoru sa svojom porodicom. Postavljao je fotografije na društvene mreže, na kojima je nasmejan samo nekoliko dana pre smrti.

Preliminarna istraga je zaključila da se Pčeljnikov ubio, ali detalji nisu navedeni i nije objašnjen motiv.

Podsetimo, prvog septembra, naftni tajkun Ravil Maganov (67) poginuo je kada je skočio sa prozora šestog sprata moskovske bolnice. Ovako glasi zvanična verzija još jedne misteriozne smrti važnog čoveka u Moskvi.

Republika

Foto: printscreen

Ravil Maganov

 

U jednom izveštaju se kaže da je predsednik Lukoila, "prebijen" pre nego što je "izbačen kroz prozor", ali to nije zvanično potvrđeno.

U istoj elitnoj stambenoj zgradi, tri nedelje ranije, Leonid Šulman, 60, šef transporta u Gasprom Investu, pronađen je mrtav sa višestrukim ubodnim ranama u lokvi krvi na podu svog kupatila.

Milijarder Aleksandar Subotin (43), takođe povezan sa energetskim gigantom Lukoilom, gde je bio glavni menadžer, pronađen je mrtav u maju nakon što je "primio savet od šamana".

Republika

Foto: Printskrin

Aleksandar Subotin

 

Nekoliko dana kasnije, multimilioner Sergej Protosenja (55) pronađen je obešen u Španiji, nakon što je sekirom ubio svoju suprugu Nataliju (53) i njihovu ćerku tinejdžerku Mariju.

U aprilu je izgledalo da je bogati Vladislav Avajev, 51, bivši zvaničnik Kremlja, oduzeo sebi život, nakon što je ubio svoju ženu Jelenu (47) i ćerku (13).

U julu, Jurij Voronov (61), šef transportne i logističke kompanije povezane sa Gaspromom, pronađen je mrtav u svom bazenu, sa prijateljem koji je vrhunski kriminolog.

Prijavljene su još dve smrti rukovodilaca povezanih sa Gaspromom u elitnim kućama u blizini Sankt Peterburga, za koje se sumnja da su bile "namerne".

Igor Nosov, generalni direktor Korporacije za razvoj Dalekog istoka i Arktika, takođe je preminuo ranije ove godine u svojim ranim 40-im godinama, navodno od "moždanog udara".

Golog Jevgenija Palanta (47) i njegovu suprugu Olgu (50), oboje rođene u Ukrajini, pronašla je njihova ćerka Polina (20) sa višestrukim ranama od noža.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading