PUTIN MORA DA BUDE ZAUSTAVLJEN! Zelenski besan pred najavljenu rusku aneksiju ČETIRI URAJINSKA REGIONA, IAEA joj dostavila opremu za NUKLEARNU BEZBEDNOST!

Autor:

Svet

30.09.2022

05:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski je istakao da planirana aneksija četiri ukrajinska regiona od strane Kremlja neće dati očekivane rezultate.

PUTIN MORA DA BUDE ZAUSTAVLJEN! Zelenski besan pred najavljenu rusku aneksiju ČETIRI URAJINSKA REGIONA, IAEA joj dostavila opremu za NUKLEARNU BEZBEDNOST!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odgovara na pitanja novinara

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je sinoć da Rusija može da izbegne najštetnije posledice svog rata protiv Ukrajine, ali da bi se to desilo, predsednik Vladimir Putin mora da bude zaustavljen.

U sinoćnjem obraćanju, Zelenski je istakao da planirana aneksija četiri ukrajinska regiona od strane Kremlja neće dati očekivane rezultate, prenosi Rojters.

Umesto toga, sama Rusija bi postala neraskidivo povezana sa katastrofom bezakonja, koja se odvija u oblastima koje su proruske snage zauzele 2014, smatra Zelenski.

Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) organizovala je isporuku opreme za nuklearnu bezbednost Ukrajini, prenela je agencija TAS S.


U saopštenju Agencije je navedeno da je oprema, koju je donirala Švedska, isporučena u sredu, dok se očekuje da će za nekoliko dana stići oprema koju je, uz podršku Francuske i Sjedinjenih Država, obezbedila IAEA.

Bonus video:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading