AMERIKU VODE GLUPACI: Uskoro ulazimo u Treći svetski rat - Tramp šokirao izjavom, za sve krivi Bajdena

Autor:

Svet

24.09.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da se nada da "greši" u vezi sa mogućnošću Trećeg svetskog rata jer SAD vode "glupi ljudi" na mitingu u Vilmingtonu.

AMERIKU VODE GLUPACI: Uskoro ulazimo u Treći svetski rat - Tramp šokirao izjavom, za sve krivi Bajdena

Foto: Tanjug/AP

„Bio sam u pravu za Ukrajinu. Bio sam u pravu u vezi sa Tajvanom i nadam se da neću biti u pravu u vezi sa Trećim svetskim ratom, jer imamo posla sa glupim ljudima“, rekao je bivši predsednik, predviđajući da će SAD izgubiti sukob od Rusije.

„Mogli biste završiti u Trećem svetskom ratu i ovo će biti rat kakav nikada ranije nismo imali – neće biti ni blizu, jer nas vode glupi ljudi.“

Putin je pomenuo slovo N“, rekao je Tramp okupljenima. "Znate šta je N? To je - ne, ne, ne, to je nuklearna reč. Juče ste spomenuli reč N. Nuklearna energija nije trebalo da se pominje“, nastavio je Tramp, tvrdeći da se ruska invazija „nikada ne bi dogodila“ pod njegovim predsedništvom.

U retkom govoru ruskom narodu u sredu ujutru, Putin je insistirao da će upotrebiti „sva sredstva“ neophodna da odbrani delove teritorije koje su zaplenile ili spremaju da aneksiraju snage Kremlja u Ukrajini.

„Ako postoji pretnja teritorijalnom integritetu naše zemlje, u zaštiti našeg naroda sigurno ćemo upotrebiti sva sredstva prema nama – i ne blefiram“, rekao je on tokom svog televizijskog obraćanja.

Ranije u svom obraćanju Tramp je okupljenima rekao da bi Ministarstvo pravde predsednika Bajdena trebalo da istraži Leticiju Džejms zbog „užasne i zlonamerne zloupotrebe ovlašćenja” nakon što je njujorški državni tužilac ove nedelje pokrenuo građansku tužbu protiv njega.

Na skupu „Spasimo Ameriku“ u Vilmingtonu, Tramp je rekao: „Bajdenovo ministarstvo pravde istražuje Leticiju Džejms zbog njene užasne i zlonamerne zloupotrebe moći – Hantera nećemo ni pominjati. Nećemo to spominjati jer bi to bilo nepoštovanje.' „Srećom, najnovije ankete pokazuju da 'Peekaboo' Džejms ove jeseni gubi od svog republikanskog rivala," rekao je Tramp bučnoj gomili pristalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading