DOŠLI SMO DO TAČKE SA KOJE NEMA POVRATKA! Guru Vladimira Putina kaže da je „verovatna nuklearna apokalipsa“ ako se Rusija suoči sa porazom Ukrajine! MRAČNA PROGNOZA ALEKSANDRA DUGINA!

Autor:

Svet

22.09.2022

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saveznik Vladimira Putina i ekstremni ruski nacionalista, Aleksandar Dugin, rekao je da je "nuklearna apokalipsa" verovatan ishod ako se zemlja suoči sa gubitkom rata.

DOŠLI SMO DO TAČKE SA KOJE NEMA POVRATKA! Guru Vladimira Putina kaže da je „verovatna nuklearna apokalipsa“ ako se Rusija suoči sa porazom Ukrajine! MRAČNA PROGNOZA ALEKSANDRA DUGINA!

Foto: youtube.com

Čovek koga su često nazivali Putinovim mentorom ili guruom, propovedao je filozofiju ruskog ekspanzionizma i da bi zemlja trebalo da bude u srcu evroazijske imperije.

On tvrdi da će Rusija trijumfovati nad Zapadom, a Ukrajinu vidi kao deo Rusije, bez svog identiteta.

A sada je Aleksandar Dugin podržao Putina zbog njegove najave prve ratne mobilizacije Rusije od Drugog svetskog rata i slanje oko 300.000 rezervista na ratište u Ukrajinu.

On je takođe izneo svoje viđenje načina na koji će se rat završiti i kaže da je nuklearni rat verovatna mogućnost ako se Rusija suoči sa porazom.

Vladimir Putin je u televizijskom obraćanju govorio o mobilizaciji i pripajanju delova ukrajinske teritorije, dok je zapretio da će upotrebiti nuklearno oružje za odbranu Rusije, izjavivši:

- To nije blef.

Dugin je posle ovoga tvitovao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

 

- Doneta je veoma važna odluka i, čini se, nije lako doneta. Sve naše žrtve nisu uzaludne. Država i narod su na istoj strani barikada.

Dugin, koji je prošlog meseca izgubio ćerku Darju Duginu (29) u napadu automobilom bombom, pokušao je da okupi Ruse da stanu iza Putina i ratnih napora.

- Na kraju krajeva, mi se borimo na strani Boga i neba, na strani zemlje i duše. Zato se daruje naša rodna krv, koja teče direktno iz ruskih srca - napisao je Dugin.

Dok je rekao da se sukob u Ukrajini pretvara u svetski rat, naveo je da postoje samo tri ishoda.

Gledajući na mogućnost poraza za Rusiju, rekao je:

- To bi značilo ne samo kraj režima, već kraj svega i svih. To je u suštini scenario za kraj Rusije. Ako počne naše povlačenje, sve će pasti...

Njegov drugi ishod bila je „nuklearna apokalipsa“.

Republika

Foto: pixabay.com

Nuklearna bomba, Ilustracija

 

- Drugi scenario je nuklearna apokalipsa. Moguće je da će Moskva, koja počinje ozbiljno da gubi, odlučiti da upotrebi nuklearno oružje. Verovatno? Da, verovatno. Da li neko u Rusiji razmišlja o ovoj mogućnosti? Nesumnjivo. Rusija bi mogla da pribegne nuklearnom oružju u drugim situacijama, jer bi za Rusiju, i državu i narod, gubitak rata značio potpuno uništenje, i to ne samo teško, već i dalje podnošljiv poraz, koji bi se mogao prevazići, nuklearni scenario se ne može odbaciti. Zapad očigledno potcenjuje ovu verovatnoću, smatrajući je blefom.

Tada je njegov konačni ishod bio ruska pobeda koja bi dovela do izgradnje „verskog i duhovnog“ carstva i kraja zapadnog društva.

- Treći scenario je najvažniji. U Rusiji se dešava revolucija odozgo. Putin, koji je već raskinuo sa Zapadom, ovaj totalni i nepovratni raskid pretvara u ideologiju, kurs, strategiju i jedina smernica postojanja. Ukidaju se svi kompromisi, Rusija otvoreno postaje narodna imperija sa izraženim verskim i društvenim (antikapitalističkim) etosom. Liberalizam i zapadnjaštvo su zabranjeni. Država i narod se pregrupišu i specijalna vojna operacija se pretvara u narodni sveti rat. Biti ili ne biti. Taj trenutak je došao.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

01.10.2022 14:30

Ludak na kvadrat