BAJDEN UPOZORIO PUTINA: Ukoliko upotrebite nuklearno oružje, imaćete posla sa nama

Autor:

Svet

17.09.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki redsednik Džo Bajden upozorio je ruskog kolegu Vladimira Putina da izbegava upotrebu nuklearnog oružja pošto su njegove snage pobijene u Ukrajini ili će se suočiti sa „posledicama“.

BAJDEN UPOZORIO PUTINA: Ukoliko upotrebite nuklearno oružje, imaćete posla sa nama

Foto: Tanjug/AP/pixabay.com

U pretpremijeru emisije "60 minuta Nedeljom", Skot Peli je pitao Bajdenu koje reči bi rekao svom ruskom kolegi ako razmišlja o upotrebi hemijskog ili taktičkog nuklearnog oružja u Ukrajini. Bajden je odgovorio: „Nemoj, nemoj, nemoj. Promenićete lice rata za razliku od bilo čega od Drugog svetskog rata.'

Kada je Peli podstakao predsednika da odgovori šta će se desiti ako Putin pređe granicu, Bajden je odbio da komentariše konkretan plan, rekavši samo da će SAD delovati ako se nuklearno oružje stavi u igru.

„To će imati posledice“, rekao je Bajden. „Rusija će postati više parija u svetu nego što je ikada bila. „I u zavisnosti od toga koliko će oni raditi, odrediće kakav će se odgovor desiti.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ramzan Pravedni

17.09.2022 09:01

Hahaha....