VOLODIMIR ZELENSKI PONIZIO PUTINA DO SRŽI! Ništa nije po Ukrajince toliko zastrašujuće kao vaše "prijateljstvo"! Biće i gasa i hrane i svega, ALI BEZ VAS!

Autor:

Svet

12.09.2022

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volodimir Zelenski ponizio je sinoć Vladimira Putina do srži.

VOLODIMIR ZELENSKI PONIZIO PUTINA DO SRŽI! Ništa nije po Ukrajince toliko zastrašujuće kao vaše "prijateljstvo"! Biće i gasa i hrane i svega, ALI BEZ VAS!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odgovara na pitanja novinara

On je sinoć na Telegramu poslao moćnu poruku Vladimiru Putinu.

- Još uvek smo jedan narod? Da li i dalje mislite da nas možete uplašiti, slomiti, naterati na pristanak. Ne možete da shvatite. Ne razumete za šta se zalažemo!? Šta smo!? Bez gasa ili bez vas, bez struje ili bez vas, bez vode ili bez vas, bez hrane ili bez vas... Bez vas - napisao je Zelenski i dodao:

- Hladnoća, glad, mrak i ništa za nas nije toliko zastrašujuće i pogubne kao vaše prijateljstvo i bratstvo. Istorija će stvari postaviti na svoje mesto. I biće gasa, struje, vode i hrane, ali bez vas.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
SRBIN

12.09.2022 07:03

Tako je, živeo govornik... čekaćete MILOSTINJU zapada.. unazad si državu za ceo vek... a da ne govorim o populaciji... kako god okreneš. NIJE TI OVO FILM glumce... ti ćeš na kraju biti proganjan i osuđen za genocid protiv svog naroda.

Iznogud

12.09.2022 07:09

Nešto gluplje još nisam čuo....

Baki

12.09.2022 07:35

Ko mu je pisao tekst.

acadeka

12.09.2022 12:29

kako ovaj covek moze da ponizi putina. vi mora da se sami sebi smejete zbog ovog naslova. he,he bas ste neki sereti!