KRALJICA ELIZABETA OSTAVILA TAJNO PISMO: Njegov kompletan sadržaj ne zna NIKO, evo ŠTA im je nagovestila i kad će se OBELODANITI SVE!

Autor:

Svet

11.09.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta Druga ostavila je misteriozno pismo, a njegovo pismo ne znaju ni njeni članovi porodice.

KRALJICA ELIZABETA OSTAVILA TAJNO PISMO: Njegov kompletan sadržaj ne zna NIKO, evo ŠTA im je nagovestila i kad će se OBELODANITI SVE!

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II posetila je u novembru 1986. godine Australiju. Tim je povodom napisala pismo građanima Sidneja, a pismo je tajno sačuvano u trezoru u Zgradi kraljice Viktorije.

Najbolje od svega je to što se pismo ne sme da se otvori još 63 godine.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/Africa_Archives

Kraljica Elizabeta Druga

Pismo, dakle, u trezoru stoji već 36 godina, a navodno ni kraljičino osoblje ne zna njegov sadržaj. Ono je naslovljeno na gradonačelnika Sidneja, a vidljiv je tek deo u kojem se nalaze instrukcije o otvaranju i čitanju pisma.

- Pozdrav. Prikladnog dana, koji ćete sami izabrati, godine Gospodnje 2085. godine, molim vas da otvorite ovu koveru i prenesete građanima Sidneja moju poruku, stoji na koverti pisma - stoji u inicijalnom delu kraljičinog pisma.

Inače, kraljica Elizabeta II je Australiju posetila 16 puta, prvi put 1954. godine.

Godine 1999. godine građani Australije su na referendumu glasali o tome da li žele da postanu republika, ali 54 posto glasača izjasnilo se za to da ostanu ustavna monarhija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading