NAJCRNJE VESTI STIGLE IZ SAD: Direktor poznate američke kompanije IZVRŠIO SAMOUBISTVO skokom sa nebodera! (FOTO)

Autor:

Svet

04.09.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv samoubistva nije poznat.

NAJCRNJE VESTI STIGLE IZ SAD: Direktor poznate američke kompanije IZVRŠIO SAMOUBISTVO skokom sa nebodera! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Glavni finansijski direktor posrnule kompanije "Bed Bath & Beyond", Gustavo Arnal (52), identifikovan je kao lice koje je skočilo sa novog, kultnog nebodera Jenga Building u Tribeki (Njujork), saznaje Post.

Republika

Foto: LinkedIn/Gustavo Arnal

Gustavo Arnal

Arnal je, kako pišu, u petak "skočio u smrt", a bio je poznat i kao izvršni potpredsednik za maloprodaju kućnih potrepština u kompaniji osnovanoj 1971. godine.

Nemili događaj se desio u Ulici Leonard 56, a Arnal je skočio sa 18. sprata solitera, rekli su policijski izvori. Inače, u pitanju je zgrada od 60 spratova, najpoznatija po stanovima koji s namerom nisu "usklađeni", a naslagani su jedan na drugi.

Drugim rečima, podsećaju na popularnu igru Jenga.

Arnal je, piše Post, 16. avgusta prodao 42.513 akcija u kompaniji za nešto više od milion dolara, prema podacima sajta MarketBeat.com.

"Bed Bath & Beyond Inc." je američki lanac maloprodajnih objekata domaće robe, koji upravlja mnogim prodavnicama u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Meksiku i Portoriku. Ubraja se u najveće korporacije u zemlji, prema dve eminentne liste, a to su Fortune 500 i Forbes Global 2000.

Ali, Post je nedavno izvestio da se kompanija našla u krizi. Naime, kompanija je u sredu, 31. avgusta, izgubila skoro četvrtinu svoje vrednosti nakon što je najavljeno restrukturiranje koje uključuje zatvaranje prodavnica, otpuštanja i moguću ponudu zaliha.

"Bed Bath & Beyond" je saopštio da je dobio više od 500 miliona dolara novog finansiranja i da smanjuje 20% svoje radne snage, te da planira da zatvori oko 150 istoimenih prodavnica, ali će zadržati svoj buybuy Baby lanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading