IZBAČENI GOLI IZ AUTOMOBILA: Lopovi oteli vozilo dok je par na zadnjem sedištu imao odnose! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.09.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri kradljivaca automobila prišla su sa zadnje strane i nasilno otvorila vrata u Brazilu. Obnaženi par ostao je u mračnoj ulici, a lopovi su odvezli auto.

IZBAČENI GOLI IZ AUTOMOBILA: Lopovi oteli vozilo dok je par na zadnjem sedištu imao odnose! (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Par koji je upražnjavao seksualne odnose na zadnjem sedištu svog automobila doživeo je nesretan prekid ovog čina kada ih je grupa nasilnika gole izbacila na ulicu i otela im automobil.

Sparna kasna noćna sesija koja je pošla naopako snimljena je CCTV-om u Brazilu 17. avgusta kada je automobil bio parkiran u mirnoj ulici.

Tri zasjenjene figure se mogu videti kako se približavaju automobilu sa zadnje strane na nečemu što izgleda kao da je dobro osvetljen put.


Ono što je usledilo je nasilno otvaranje vrata automobila, pri čemu je jedan od lopova seo za volan, dok je drugi ušao sa suvozačeve strane.

Očajna ruka pruža se iz unutrašnjosti automobila kako bi uzalud pokušala da zatvori vrata i zadrži pljačkaše. Međutim, u tome ne uspeva.

Umesto toga, ovaj par završava na ulici, potpuno obnažen, dok im jedan od lopova kroz prozor dobacuje nešto odeće da se pokriju, piše Dejli Mejl.

Incident se dogodio negde u Brazilu 17. avgusta, prema vremenskoj oznaci snimka, a slike su se pojavile na društvenim mrežama juče, u četvrtak, 1. septembra. Za sada nije jasno da li su kriminalci uhapšeni ili su žrtve, čiji identitet ostaje nepoznat, podnele prijavu nadležnim organima. Par bi se mogao smatrati srećnim što nisu povređeni jer Brazil ima sedmu najvišu stopu kriminala na svetu sa izuzetno visokim nivoom nasilnog kriminala, prema Vorld Population Reviev.

Dvadeset tri osobe su ubijene na svakih 100.000 ljudi 2020. godine, iako je stopa ubistava naglo opala sa 30 u 2017.

Najmasovniji problem Brazila je organizovani kriminal, koji je u porastu poslednjih godina, a nasilje između rivalskih grupa je uobičajena pojava.

Trgovina drogom, korupcija i nasilje u porodici su sve prisutnija pitanja u Brazilu. Ali nisu svi kradljivači automobila u Brazilu bezdušni, jer se par kradljivaca očigledno predomislio nakon što su ove nedelje ukrali auto. Vratili su ga nešto kasnije zajedno sa porukom izvinjenja u kojoj su tvrdili da nisu primetili da su unutra kolica njenog sina sa posebnim potrebama.

Snimci nadzora pokazuju da je Rosineide Almeida u nedelju spremala svoj automobil da parkira u garaži svoje kuće u gradu Cariacica na jugoistoku zemlje kada joj je prišao jedan od naoružanih muškaraca.

- Rekao mi je da izađem jer želi auto - rekla je Almeida za brazilsku novinsku kuću G1.

Majka dvoje dece rekla je kradljivcu da su u vozilu još uvek njen četvorogodišnji sin, koji boluje od encefalitisa, upale mozga, i devetogodišnja ćerka.

- Otvorio sam vrata i izvukao ih, izvadio oboje. Bila sam očajna - rekla je.

Ne samo da je Almeida bila zabrinuta zbog povratka svog automobila, već je bila zabrinuta i za kolica od 3.000 dolara koja su donirana porodici da bi se zadovoljile potrebe njenog sina. Prijatelji i porodica pomogli su Almeidi putem društvenih mreža da pronađe auto, koji je na kraju ostavljen na ulici i pronašao ga je u utorak poznanik, piše Dejli mejl.

Ukradeno vozilo imalo je pun rezervoar benzina i rukom ispisanu karticu izvinjenja. Poruka, napisana na portugalskom, glasila je:

- Zločin traži oproštaj, u vreme pljačke nije bilo moguće videti problem deteta. Auto se vraća. Rezervoar je pun!

Jedinica za krađu i pljačku vozila civilne policije Cariacica vratila je kolica Almeidi, ali je zadržala automobil dok čeka da završi delove svoje početne istrage pre nego što joj ga preda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading