ILI JE LUD, ILI BOLUJE OD DEMENCIJE: Tramp žestoko odgovorio Bajdenu na optužbe da je ekstremista!

Autor:

Svet

02.09.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je trenutni američki predsednik Džo Bajden ili "lud ili dementan", nakon što ga je aktuelni lider nazvao ekstremistom.

ILI JE LUD, ILI BOLUJE OD DEMENCIJE: Tramp žestoko odgovorio Bajdenu na optužbe da je ekstremista!

Foto: Tanjug/AP

Tramp se osvrnuo na Bajdenov govor u kome je Trampa i njegove pristalice označio kao pretnju američkom ustavu i demokratiji i doveo u pitanje kognitivne sposobnosti i zdravlje Džoa Bajdena nakon što je predsednik SAD rekao da je MGA agenda "ekstremizam koji ugrožava same osnove“ Sjedinjenih Država.

- Neko bi trebalo da objasni Džou Bajdenu, polako ali strastveno, da MAGA znači Učini Ameriku ponovo velikom (Make America Great Again)! Ako ne želi da Ameriku učini ponovo velikom, što sudeći prema njegovim rečima, delima i mislima ne želi, onda svakako ne bi trebalo da predstavlja Sjedinjene Američke Države - naveo je Tramp na svojoj mreži Truth Social.

Bivši američki lider je dalje istakao da je Bajden u svom "nezgrapnom i ljutom“ govoru praktično pretio Americi mogućom upotrebom vojne sile.

- Mora da je lud ili pati od demencije u kasnoj fazi! - ocenio je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading