(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) AMERIČKA POLICIJA UBILA GOLORUKOG MLADIĆA: Upucan dok je bio u krevetu u spavaćoj sobi

Autor:

Svet

31.08.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afroamerikanac Donovan Luis (20), ubijen je u akciji policije u glavnom gradu američke države Ohajo, Kolambusu, a ovaj slučaj je izazvao kontroverze jer se sumnja da je muškarac upucan dok je u ruci držao elektronsku cigaretu, a ne oružje kako su verovatno policajci u tom trenutku pomislili.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) AMERIČKA POLICIJA UBILA GOLORUKOG MLADIĆA: Upucan dok je bio u krevetu u spavaćoj sobi

Foto: Tanjug/AP

Luis je ranjen uhapšen i stavljene su mu lisice na ruke, a preminuo je u bolnici. Policija je saopštila je da su njeni pripadnici bili na licu mesta da uhapse Luisa jer su imali nalog za njegovo privođenje.

Na snimku policijske kamere vidi se kako policajac Riki Anderson otvara vrata spavaće sobe u stanu i odmah puca na Luisa, koji je bio na krevetu i koji je u jednom trenutku digao ruku držeći nešto u njoj. Nikakvo oružje potom u stanu nije pronađeno, osim elektronske cigarete koja je bila na krevetu na kom je zatečen Luis.

- Donovan Luis je izgubio život. Kao roditelj, znate, ja saosećam sa njegovom majkom. Tugujem i sa našom zajednicom, ali moramo dopustiti da se o ovom slučaju sprovede istraga - rekla je šefica policije Kolambusa Elejn Brajant, preneli su mediji u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading