MORSKA ZVER NAPALA ŽENU U ANTALIJI! Uhvatila je za zadnjicu i vukla ka dubini! Utopila bi se da nije bilo spasioca!

Autor:

Svet

29.08.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidiju Bazarovu je na odmoru u Turskoj napala džinovska kornjača zbog koje je mogla da izgubi život.

MORSKA ZVER NAPALA ŽENU U ANTALIJI! Uhvatila je za zadnjicu i vukla ka dubini! Utopila bi se da nije bilo spasioca!

Foto: www.profimedia.rs

Penzionerku je na odmoru u Turskoj ugrizla džinovska morska kornjača. Lidija Bazarova (64), bila je samo tri metra od obale kada joj je džinovska kornjača teška koliko i krava zarila svoje oštre zube u zadnjicu.

Ruskinja, kojoj je bilo potrebno bolničko lečenje zbog zastrašujućeg napada u odmaralištu Guzeolaba u Antaliji, rekla je da je bila na tri-četiri metra od obale kada je nešto oborilo na leđa.

- Potom me je zgrabilo za zadnjicu. Bilo je zaista strašno. Nisam znala šta me je to odjednom zgrabilo. Velika kornjača je pokušala da me odvuče pod vodu -  rekla je.

- Udarala sam rukama po vodi, davila sam se. To stvorenje me je pustilo samo da bi me zgrabilo još jače. Ne znam koliko je to trajalo. Srećom, video me je spasilac. Dojurio je do mene i počeo da viče i udara na životinju. Pretpostavljam da je skrenula pažnju na spasioca.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Crollywood VFX Studio

Morska kornjača, Ilustracija

 

Oslobođena ogromnog stiska morske kornjače, krenula je ka obali u stanju dubokog šoka, a spasilac se tada borio sa zveri i na kraju je uplašio.

- Jurila sam prema obali. Ne znam kako je bilo spasiocu, ali čula sam da mu je ruka slomljena. Ja sam se borila sa svojim bolom i strahom. 

Lidija iz Jekaterinburga zadobila je rane na zadnjici, kuku, nogama i prstima od oštrog kljuna i snažne vilice. Bilo joj je teško da se udobno sedi nakon borbe sa morskom kornjačom. Kaže da je toliko uplašena da ne zna da či će ikada više da se kupa u moru. 

Heroj koji ju je spasao je Mustafa Sari, Njega je nemam ujela za rame.

Inače, ženu je napala morska kornjača zvana mesožderka i može težiti koliko i muzna krava. Na ženinoj zadnjici su ostale teške modrice, navodi se u izveštajima u Antaliji. 

Turski stručnjak profesor Mehmet Gokoglu rekao je da su kornjače sklone napadima na ljude koji im zađu u prostor. Ima slučajeva ujeda u plitkim vodama. Izveštaj kaže da je bilo 11 odvojenih napada kornjača u poslednje dve nedelje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading