NAJDŽEL FARAŽ O ALBANCIMA: 1.000 agresivnih mladića nam je ušlo u zemlju, nema poente glasati za konzervativce

Autor:

Svet

27.08.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najdžel Faraž (Nigel Farage), popularni kontroverzni britanski novinar i bivši političar komentarisao je imigrantsku politiku svoje zemlje.

NAJDŽEL FARAŽ O ALBANCIMA: 1.000 agresivnih mladića nam je ušlo u zemlju, nema poente glasati za konzervativce

Foto: Tanjug/AP

Naime, u Britaniji je u ponedeljak zabeležen dnevni rekord od 1.295 migranata koji su prešli Lamanš, pored toga što svakodnevno ulazi veliki broj nelegalnih igranata.

Prema obaveštajnim podacima, Albanci čine između 40 i 60 odsto migranata koji malim čamcima prelaze Lamanš.

Najdžel Faraž je danas objavio na Tviteru da je skoro 1.000 Albanaca prešlo granicu, i da mnogi izgledaju vrlo agresivno. Takođe je dodao da nema poente glasati za konzervativce kada se ovakve stvari dešavaju.

- U Doveru je 1.000 mladića koji su danas prešli granicu. Većina su Albanci i mnogi se ponašaju agresivno. Ova situacija je suluda, nema smisla glasati za konzervativce - napisao je Faraž na Tviteru.

Pre nekoliko dana, britanska ministarka unutrašnjih poslova Priti Patel dogovorila je sa albanskim kolegom Bljedijem Čučijem, akcioni plan da albanski policajci u roku od nekoliko dana stignu u Englesku.

Očekuje se da će policajci iz Albanije biti raspoređeni u Dover i druge luke kako bi pomogli u identifikaciji Albanaca, istražili njihovo poreklo, uključujući kriminalne veze i pomogli britanskim graničnim snagama i službenicima za pitanja imigracije.

Takođe, razgovarano je i načinu na koji može da se ubrza deportacija ilegalnih albanskih imigranata prema sporazumu o povratku koji je Velika Britanija potpisala sa Albanijom prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Сале

28.08.2022 01:01

Па шта сад прпа

Dule Popović

29.08.2022 06:49

Odlično...da malo i kod vas "emigriraju"