KIJEV JE JOŠ 2019. GODINE ZNAO DA ĆE BITI RATA SA RUSIJOM! Aleksej Danilov otkrio šta im je tada rekao VOLODIMIR ZELENSKI!

Autor:

Svet

26.08.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremali smo se za rat, priprema je počela posle osmog, devetog decembra 2019. godine, rekao je Aleksej Danilov.

KIJEV JE JOŠ 2019. GODINE ZNAO DA ĆE BITI RATA SA RUSIJOM! Aleksej Danilov otkrio šta im je tada rekao VOLODIMIR ZELENSKI!

Foto: Tanjug/AP

Vlada Ukrajine počela je da se priprema za "veliki rat" još od kraja 2019. godine, izjavio je sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov za televizijski kanal En-Te-Ej.

- Pripremali smo se za rat, priprema je počela posle osmog, devetog decembra 2019. godine, kada predsednik Volodimir Zelenski nije pristao u Parizu na uslove koje su nam predlagale Rusija, Francuska i Nemačka.

- Blago rečeno, on je rekao: "Ne, prijatelji, Minska tri neće biti, mi ćemo braniti svoju zemlju". Sledećeg dana smo shvatili da je veliki rat s Ruskom Federacijom neizbežan - rekao je Danilov, prenosi Sputnjik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading