ODREDITE LOKACIJU I DOLAZIMO! Kijev podiže optužnicu protiv Kadirova, lider Čečenije surovo odgovorio: NEMATE NI ČASTI NI SAVESTI!

Autor:

Svet

26.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider Ramzan Kadirov najavio je spremnost da se sastane sa pripadnicima Službe bezbednosti Ukrajine koja ga je optužila za ratne zločine.

ODREDITE LOKACIJU I DOLAZIMO! Kijev podiže optužnicu protiv Kadirova, lider Čečenije surovo odgovorio: NEMATE NI ČASTI NI SAVESTI!

Foto: Tanjug/AP

- Odredite lokaciju gde treba da se pojavimo, rado ćemo doći i videti ko je kriminalac, ko je ubica a ko terorista. Nemate ni časti ni savesti - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

On je rekao da prihvata sve što je radio u Ukrajini, prenosi RIA Novosti.

- Da ste me pitali, odavno bih zauzeo Kijev. Zelenski i njemu slični bi već bili u podrumu na ispitivanju - rekao je Kadirov.

Ranije danas SBU je na svom Telegram kanalu saopštila da je prikupila „bezuslovne dokaze o ratnim zločinima koje je počinio Ramzan Kadirov", prenosi TAS S.

Pored lidera Čečenije, saopštio je ranije SBU, prikupljeni su i dokazi o ratnim zločinima koje su počinili zamenici načelnika odeljenja ruske Nacionalne garde za Čečeniju Daniil Martinov i jedan od komandanata Nacionalne garde Husein Mežidov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

26.08.2022 14:09

Osam ste godina cinili zlocine sopstvenom narodu,firmirali nacisticke odrede i vi govorize o zlocinima i zlocincima.Treba da vas je sramota da se pojavite u javnosti.Covek vam lepo kaze recite lokaciju vidjenja i da se ptoblem resi ko je sta?!