ODREDITE LOKACIJU I DOLAZIMO! Kijev podiže optužnicu protiv Kadirova, lider Čečenije surovo odgovorio: NEMATE NI ČASTI NI SAVESTI!

Autor:

Svet

26.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čečenski lider Ramzan Kadirov najavio je spremnost da se sastane sa pripadnicima Službe bezbednosti Ukrajine koja ga je optužila za ratne zločine.

ODREDITE LOKACIJU I DOLAZIMO! Kijev podiže optužnicu protiv Kadirova, lider Čečenije surovo odgovorio: NEMATE NI ČASTI NI SAVESTI!

Foto: Tanjug/AP

- Odredite lokaciju gde treba da se pojavimo, rado ćemo doći i videti ko je kriminalac, ko je ubica a ko terorista. Nemate ni časti ni savesti - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

On je rekao da prihvata sve što je radio u Ukrajini, prenosi RIA Novosti.

- Da ste me pitali, odavno bih zauzeo Kijev. Zelenski i njemu slični bi već bili u podrumu na ispitivanju - rekao je Kadirov.

Ranije danas SBU je na svom Telegram kanalu saopštila da je prikupila „bezuslovne dokaze o ratnim zločinima koje je počinio Ramzan Kadirov", prenosi TAS S.

Pored lidera Čečenije, saopštio je ranije SBU, prikupljeni su i dokazi o ratnim zločinima koje su počinili zamenici načelnika odeljenja ruske Nacionalne garde za Čečeniju Daniil Martinov i jedan od komandanata Nacionalne garde Husein Mežidov.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

26.08.2022 14:09

Osam ste godina cinili zlocine sopstvenom narodu,firmirali nacisticke odrede i vi govorize o zlocinima i zlocincima.Treba da vas je sramota da se pojavite u javnosti.Covek vam lepo kaze recite lokaciju vidjenja i da se ptoblem resi ko je sta?!