ALEKSANDAR DUGIN GLEDAO KAKO MU ĆERKA GINE! Slika nemoćnog oca koji se drži za glavu obilazi svet! U AUTOMOBILU TREBALO DA BUDE ON! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

21.08.2022

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija je bila toliko snažna da je nesrećnu devojku izbacila iz automobila na asfalt.

ALEKSANDAR DUGIN GLEDAO KAKO MU ĆERKA GINE! Slika nemoćnog oca koji se drži za glavu obilazi svet! U AUTOMOBILU TREBALO DA BUDE ON! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Telegram/@mshbot_bot

Darja Dugina (30), ćerka poznatog ruskog filozofa Aleksandra Dugina, nastradala je kasno sinoć u Moskvi kad je automobil kojim se vozila eksplodirao nasred ulice, prenosi portal Izvestija.

 

 

 

 

Tragedija se dogodila u Podmoskovlju u blizini sela Bolši Vjazemi oko 21.45 sati po lokalnom remenu kad je njen džip eksplodirao u pokretu. Darja Dugina se vraćala sa književno-muzičkog festivala "Tradicija" gde je bila sa ocem.

Usled snažne eksplozije Dugina je izgubila kontrolu i zabila se u ogradu. Eksplozija je bila toliko snažna da je nesrećnu devojku izbacila iz automobila na asfalt.

Žena koja radi u cvećari u blizini mesta događaja rekla je da je čula dve detonacije nakon čega su dim i vatra zahvatili automobil. Drugi očevidac je primetio da je eksplozija koja je zagrmela bila izuzetno snažna i da se treslo staklo.

Na snimcima sa mesta nesreće može se videti da je "tojota" skoro potpuno uništena. Među prvima je na mesto nesreće stigao i sam Dugin koji je pratio svoju ćerku u drugom automobilu i bukvalno bio svedok njene smrti.

Na društvenim mržama pojavio se snimak Dugina na mestu nesreće. Na snimku se može vidi poznati filozof koji se drži se za glavu dok gleda džip u plamenu.

Istražitelji su u prvi mah pretpostavili da je eksplodirala boca sa gasom, ali nakon uviđaja nije isljučena mogućnost da je improvizovana eksplozivna naprava postavljena u automobil.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Pedro de Souza

Darja Dugina

 

Smatra se da je meta mogao biti i sam Dugin. Učesnik festivala "Tradicija" Pjotr Lundstrem rekao je za portal Izvestija da je Dugin trebalo da se vozi u džipu koji je eksplodirao, ali je pre polaska iznenada odlučio da pređe u drugi automobil.

Darija Aleksandrovna Dugina je diplomirala na Filozofskom fakultetu Moskovskog državnog univerziteta. Bila je član Međunarodnog evroazijskog pokreta koji je osnovao njen otac.

Aleksandar Dugin je uticajni ruski filozof i prema mnogim zapadnim analitičarima "glavni ideolog Kremlja". Postavio je temelje novog Evroazijstva prema kome prostor od Dablina do Vladivostoka treba da se ujedini kako bi se suprotstavio američkom "atlantizmu".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading