Nije hteo ženi da da BANKOVNU KARTICU, pa ostao bez TESTISA!

Autor:

Svet

16.08.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, neimenovani muškarac je primio platu i otišao kod prijatelja da proslavi.

Nije hteo ženi da da BANKOVNU KARTICU, pa ostao bez TESTISA!

Foto: Photo by Christian Erfurt on Unsplash

Jedna žena iz Belorusije otkinula je pijanom muškarcu testis jer je odbio da joj da svoju karticu iz banke, prenosi portal Life.ru.

Bizaran zločin se dogodio nedavno u oblasti Grodno, kada je između supružnika je izbio sukob oko para. Naime, neimenovani muškarac je primio platu i otišao kod prijatelja da proslavi.

Suprug, koji navodno ima problema sa alkoholom, potpuno je zaboravio da o tome obavesti svoju ženu, koja očigledno nije bila oduševljena njegovim pijanstvom. Onda je počela da zove muža i tera ga da se vrati kući. U jednom trenutku, čovek je potpuno prestao da komunicira sa njom, što ju je ozbiljno naljutilo. Besna žena je poslala ćerku i zeta da se pozabave situacijom, a oni su sa sobom poveli i njihovu drugaricu, potpuno nesvesni posledica koje će to izazvati, prenosi Objektiv.

Upravo je ta devojka postala ključna figura u sukobu. Stigavši na lokaciju gde je muž bančio sa drugom, nije htela da sluša opravdanje već mu je odmah tražila karticu. Kada je odbio da je preda, jednostavno je uhvatila čoveka za genitalije i izvrnula ih.

Međutim, nije dobro procenila snagu zahvata, zbog čega je morala da interveniše Hitnu pomoć. Kasnije se lekarima pridružila i policija, a jedan otkinuti testis je morao da bude skroz amputiran jer nisu mogli da ga prišiju nazad. Devojci sada preti kazna zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading