MOGLA JE DA JE UBIJE! Majka tresla bebu jer je plakala, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Svet

14.08.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju austrijskih medija, 28-godišnja majka iz Beča je skoro nasmrt protresla svoju četvoromesečnu devojčicu jer je plakala.

MOGLA JE DA JE UBIJE! Majka tresla bebu jer je plakala, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Foto: pixabay.com

Beba

Po bebu je 29. jula na poziv roditelja došla hitna pomoć i ona je prevezena u najveću bečku bolnicu AKH. Lekari se i dalje bore za njen život dve nedelje nakon incidenta, prenosi Feniks magazin.

Lekari su odmah nakon pregleda devojčice posumnjali da su joj roditelji naneli povrede opasne po život. Prema izveštaju lekara, devojčicin mozak je toliko oštećen da će čak i ako preživi verovatno imati trajne posledice.

- Majka, koju je policija juče uhapsila u njenom stanu, rekla je policiji da dete previše plače i da ga je tresla dok nije prestao da se kreće - rekao je portparol bečke policije Kristof Verhinjak.

Danas još nije bilo poznato da li će 28-godišnjakinja, koja živi sa partnerom, sa kojim ima petogodišnjeg sina, morati da ostane u istražnom zatvoru.

Majka je priznala šta je uradila, a ostaje pitanje da li će njihovom petogodišnjem sinu ipak biti dozvoljeno da ostane kod oca. Kako je saopšteno iz policije, o tome će odlučiti nadležna bečka opštinska kancelarija za mlade, prenosi hrvatski Index. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading