Zvaničnici EU i OEBS uputili saucesće Crnoj Gori: NAŠE MISLI SU SA VAMA!

Autor:

Svet

13.08.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef diplomatije Evropske unije EU Žozep Borelj i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel uputili su povodom tragedije na Cetinju saučešće porodicama stradalih.

Zvaničnici EU i OEBS uputili saucesće Crnoj Gori: NAŠE MISLI SU SA VAMA!

Foto: Tanjug/AP

Šef diplomatije Evropske unije EU Žozef Borelj i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel uputili su povodom tragedije na Cetinju saučešće porodicama stradalih.

- Iskreno saučešće porodicama stradalih i narodu Crne Gore nakon tragedije na Cetinju. Naše misli su sa vama - napisao je Borelj na Tviteru.

 

 

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel izjavio je saučešće svim porodicama koje su juče izgubile svoje bližnje u nezapamćenoj tragediji na Cetinju.

- Moje misli su uz sve građane, kao i uz premijera Dritana Abazovića i predsednika Mila Ðukanovića - napisao je Mišel na Tviteru.

Generalna sekretarka OEBS-a Helga Marija Šmid takođe je uputila pismo saučešća premijeru Dritanu Abazoviću povodom tragedije na Cetinju.

- Dozvolite mi da izrazim iskreno saučešće zbog šokantne masovne pucnjave koja se dogodila juče na Cetinju. Izuzetno me je pogodila vest o fatalnom napadu koji je rezultirao smrću 11 ljudi i ranjavanjem najmanje šest osoba.

Pohvaljujem hrabrost vaših građana, vaše policijske službe i medicinskog osoblja koji su bez straha reagovali na počinioca i njegova, za svaku osudu, dela - navela je Šmid u pismu saučešća i ponudila pomoć Misije OEBS-a u Crnoj Gori.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading