NAŠA ZEMLJA SE VIŠE NE POŠTUJE, A NAROD JE POSTAO ŠALA: Trampove surove reči žestoko odjeknule planetom, potkačio Bajdena

Autor:

Svet

07.08.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svetska zajednica je izgubila poštovanje prema američkom narodu i Americi", rekao je bivši predsednik SAD Donald Tramp.

NAŠA ZEMLJA SE VIŠE NE POŠTUJE, A NAROD JE POSTAO ŠALA: Trampove surove reči žestoko odjeknule planetom, potkačio Bajdena

Foto: Tanjug/AP

Takođe je izrazio zabrinutost što druge zemlje u svetu više ne poštuju i ne slušaju Vašington.

SAD su na mnogo načina postale zemlja trećeg sveta, izjavio je Tramp, očigledno udarivši na naslednika na mestu predsednika, Džozefa Bajdena.

- Mi smo na mnogo načina zemlja trećeg sveta. Mi smo zemlja čija ekonomija posustaje, čiji su lanci snabdevanja poremećeni, prodavnice nisu pune,čiji paketi ne stižu do adresa i čiji je obrazovni sistem na dnu bilo koje liste - citira TASS.

Kako je ranije izjavio ruski predsednik Vladimir Putin, specijalna vojna operacija u Ukrajini označila je početak sloma američkog svetskog poretka i prelazak na istinski multipolarni svet, koji se zasniva ne na liberalnom globalističkom egocentrizmu Sjedinjenih Država, već na istinski suverenitet naroda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin

Ranije je rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo SAD da se uzdrže od akcija koje podrivaju regionalnu stabilnost i međunarodnu bezbednost i da priznaju realnost da nema mesta za američku hegemoniju.

- Posrnula ekonomija, problemi sa hranom i loše obrazovanje učinili su Sjedinjene Države zemljom Trećeg sveta - izjavio bivši predsednik SAD Donald Tramp.

Prema rečima Trampa, glavni problem Sjedinjenih Država je gubitak autoriteta u svetskoj zajednici.

- Što je možda najvažnije, mi smo zemlja koja se više ne poštuje i ne sluša u svetu. Mi smo narod koji je postao šala - zaključio je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radmila Kalaba

07.08.2022 16:28

Tako vam i treba

Vesna

20.08.2022 11:57

Sami Ameri su doprineli da ih svet ne postuje.Izkarikirali su medjunarodno pravo mesetare po celom svetu lazuci taj svet, prikrivaju istinu o tome sto rade kroz medije.Lazi sopstveni narod, duguju i Bogu i Djavolu i na kraju stoji pitanje da li je to model po kome treba da funkcionise svet. A o pljackama ne treba ni govoriti. Nakon svega kako covek da ih postuje