Trener silovao devojčicu (14) u Grčkoj! Majka počela da vrišti: ŠTA TI JE MOJA ĆERKA URADILA? (VIDEO)

Autor:

Svet

01.08.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener mladih atletičarki priveden je u Grčkoj zbog optužbi za silovanje.

Trener silovao devojčicu (14) u Grčkoj! Majka počela da vrišti: ŠTA TI JE MOJA ĆERKA URADILA? (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Meštani grčkog ostrva Lezbos u šoku su nakon privođenja trenera (53) mladih atletičarki, koji se sumnjiči da je silovao devojčicu (14), jednu od članica tima. Trener je u ponedeljak sproveden u tužilaštvo gde bi trebalo da bude saslušan.

On je došao u pratnji advokata iz Atine, s obzirom na to da nijedan advokat sa ostrva nije hteo da preuzme njegove slučaj. Ispred zgrade tužilaštva okupili su se ogorčeni građani, kao i majka napastvovane devojčice, koja nije mogla da suzdrži suze.

- Pedofilčino, šta ti je moja ćerka uradila? - vrištala je majka jecajući, dok su ljudi pokušavali da je smire.

Majka, koja je i prijavila silovanje, rekla je za grčke medije da je trener pretio njenoj ćerki koja je, kako ističe, "u strašnom stanju" nakon svega što se dogodilo.

Roditelji devojčica koje su u timu kažu da je trener razvio opušten odnos sa devojčicama i da niko nije ni posumnjao da je mogao neku da napastvuje.

- Bio je opušten sa devojčicama u timu. Ipak, nikad nismo primetili da je nekim postupkom prešao granicu. On je otvorena osoba i posvećen timu. Zadobio je njihovo poverenje i nikad nismo ni posumnjali. Juče kada smo saznali za devojčicu, pitali smo naše ćerke, nijedna nije sumnjala - rekao je otac jedne od devojčica iz tima.

On je rekao da je napastvovana devojčica u veoma teškom psihičkom stanju, prenosi Mondo.

- Njoj je hitno potrebna pomoć. Sve devojčice, njene drugarice, atletičarke iz tima su uz nju i biće kod nje kući da joj pomognu da prebrodi ove teške trenutke. Deca su preplašena i više ne žele da treniraju. Nikad više ne žele da odu na trening. Hoće da spale trikoe. Uništio je život te i još 60 devojčica svojim postupcima - kaže otac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading