OGLASIO SE BAJDEN NAKON JOŠ JEDNOG POZITIVNOG TESTA! Dobro sam, radiću od kuće neko vreme! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.07.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da je opet pozitivan na korona virus, oglasio se predsednik Amerike.

OGLASIO SE BAJDEN NAKON JOŠ JEDNOG POZITIVNOG TESTA! Dobro sam, radiću od kuće neko vreme! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden na udaru

On je naveo da se ovo dešava malom broju ljudi, kao i da nema simptome, ali da će se izolovati zbog bezbednosti ljudi u svojoj okolini.

- Jutrašnji test je pokazao da sam pozitivan na korona virus. Radiću od kuće narednih nekoliko dana. Osećam se dobro, sve je u redu - rekao je Bajden u snimku koji je objavljen na zvaničnom Tviter nalogu.

 

 

Dodao je i da će nastaviti da radi, kao i da se nada da će uskoro moći i da putuje.

Rojters prenosi da je njegov lekar O'Konor rekao da je Bajden, koji ima 79 godina, bio negativan u poslednja četiri dana i da ne postoji plan za ponovno pokretanje procedure lečenja s obzirom na to da nema simptome.

O`Konor je ranije saopštio da će se predsednik redovno testirati kako bi se pratilo da li je došlo do reinfekcije, koju mogu da iskuse neki pacijenti koji su lečeni lekom Paklovid, koji je i sam upotrebljavao.

Bajden je koronu dobio 21. jula i tada je rekao da kija i kašlje, ali da se generalno oseća dobro i da će sve vreme raditi od kuće i da će biti izolovan. On je dan pre toga osetio blage simptome, pa se nakon toga testirao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading