I ovo se zove MUŠKARAC! Posle četiri godine veze ostavio mladu usred SVADBE zbog samo DVE MAMINE REČI!

Autor:

Svet

29.07.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je ostavio svoju izabranicu nakon što mu je majka to naložila, a do toga je došlo kad je buduću snaju videla uživo.

I ovo se zove MUŠKARAC! Posle četiri godine veze ostavio mladu usred SVADBE zbog samo DVE MAMINE REČI!

Foto: Printskrin/Tviter

Svetski mediji preneli su prilično bizarnu priča sa jednog venčanja u Tunisu, koje se na kraju nije ni odigralo, a sve jer je ceremoniju prekinula mladoženjina majka jer je nevesta bila "ružna i preniska".

Lokalni mediji nisu preneli ime mladoženje, ali zato su se osvrnuli na sve detalje ovog nemilog događaja. On je ostavio svoju izabranicu nakon što mu je majka to naložila, a do toga je došlo kad je buduću snaju videla uživo. Do tada ju je poznavala samo sa fotografija.

Fotografije sa početka službe pokazuju nasmejanu mladu, i mladoženju kome očito nije prijatno - vidi s kako maramicom briše znoj sa čela, ali mladenci nikada nisu završili obred! Naime, sin je udovoljio molbi svoje majke i napustio je svadbeno veselje, uprkos intervenciji većine zvanica koji su ga molili da ostane i ne pravi takav skandal.

Nevesta Lamija Al-Labavi se i sama oglasila nakon čitavog incidenta - napisala je otvoreno pismo javnosti, naglasivši da je odrasla kao siroče i da su je pripreme za venčanje koštalo mnogo novca.

Ona je naglasila i da je šokirana činjenicom da je ostavljena na samoj svadbi, kao i da joj je teško da gleda ljude u oči i sluša njihova govorkanja.

Republika

Foto: printscreen

Venčanica, Ilustracija

 

Ona je dobila veliku podršku na društvenim mrežama, te puno poruka podrške i utehe, a većina je saglasna da njen nesuđeni suprug jednostavno nije bio "pravi muškarac".

- Nisi izgubila muškarca. Izgubila si onoga ko je mogao da bude prokletstvo u tvom životu. Dobila si nezamenljivu udobnost i slobodu - poručio joj je poznati pozorišni glumac Hedi Mejri.

- Onaj koji sebe smatra muškarcem napustio je svoju nevestu, da sam ja na njenom mestu održala bih veoiku zabavu jer me je Bog poštedeo - dodao je sudija Ahlam Makluf.

Oglasila se i tamošnja aktivistkinja građanskog pokreta Aja Sohaili: 

- Možemo li da kažemo da je ovo muškarac? Iskreno, mlada je mnogo lepša od njega... Četiri godine veze i onda je ostavi jer mu je majka rekla da je ružna.

Medijima su se javile i Lamijine komšije uz komentar da je "dobra, obrazovana i potiče iz dobre porodice", te da nije zaslužila ovo što joj se dogodilo.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

29.07.2022 23:19

Jedna je majka. Uživaj ženo u životu spasila si se.