JOŠ JEDNA DRŽAVA UŠLA U RAT!? Oglasio se GENERALŠTAB UKRAJINSKE VOJSKE i izneo neverovatne tvrdnje!

Autor:

Svet

28.07.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinci tvrde da je iz Belorusije lansirano 20 projektila!

JOŠ JEDNA DRŽAVA UŠLA U RAT!? Oglasio se GENERALŠTAB UKRAJINSKE VOJSKE i izneo neverovatne tvrdnje!

Foto: Tanjug/AP

Strahuje se od vojnog sukoba u Ukrajini

Ukrajinski Generalštab Oružanih snaga saopštio je rano jutros, pozivajući se na beloruske izvore, da je više od 20 raketa lansirano iz Belorusije u Ukrajinu. Ukrajinski zvaničnici kasnije su objavili nešto više detalja u vezi sa prijavljenim raketnim napadom na Černigovsku oblast jutros, prenosi Gardijan.

- U periodu od jednog sata danas je, prema informacijama beloruskih izvora, iz Belorusije lansirano više od 20 projektila. Za sada znamo da je devet raketa pogodilo oblast Hončarivska u Černigovskoj oblasti - saopštila je ukrajinska vojska.

Operativna komanda Ukrajine na severu objavila je ažuriranje pozivajući se na informacije koje su dobili od beloruskih izvora o lansiranju više od 20 raketa iz Belorusije, i dodali da su rakete lansirane u periodu od 5.20 do 6.30 sati. Za sada nema izveštaja o žrtvama, dodala je policija, prenosi Mondo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading