GRMI MEDVEDEV, RAFALNA PALJBA NA EVROPSKU UNIJU: Sad su se setili!

Autor:

Svet

26.07.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije i nekadašnji predsednik i premijer te zemlje Dmitrij Medvedev žestoko je kritikovao celokupnu Evropsku uniju.

GRMI MEDVEDEV, RAFALNA PALJBA NA EVROPSKU UNIJU: Sad su se setili!

Foto: Tanjug/AP

- Celokupna politika EU prema Rusiji je odvratan koktel bahatog bezobrazluka, tinejdžerskog infantilizma i primitivne gluposti - napisao je Medvedev na Telegramu, čet aplikaciji na kojoj u poslednje vreme iznosi svoje stavove.

Prema rečima Medvedevaevropski lideri, koji žele da kazne Rusiju potpunim sankcijama, nisu marili za građane svojih zemalja:

- Onda su shvatili... Setili su se da niko nije otkazao zimu, a alternativne isporuke gasa, nafte i uglja su skupe ili jednostavno nerealne. Shvatili su koliko je teško sedeti na tri stolice. Kao - pomažemo Ukrajini i napadamo Rusiju, ali brinemo i o našoj sopstvenoj ekonomija i ljudima. Generalno, nije im to baš lepo ispalo - napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading