Neutešna majka potvrdila identitet sina koji je POGINUO U UKRAJINI! Amerikanci ostavljaju život na ratnom bojištu Donbasa!

Autor:

Svet

25.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovano je telo jednog od dva državljanina Amerike koji su poginuli u Donbasu. Identifikaciju Luka Lušičina potvrdila je njegova majka za CNN.

Neutešna majka potvrdila identitet sina koji je POGINUO U UKRAJINI! Amerikanci ostavljaju život na ratnom bojištu Donbasa!

Foto: Youtube/ 2d Cavalry Regiment

Slučaj identifikovanja tela dva Amerikanca koji su poginuli u Ukrajini u Donbasu počinje da se rešava. 

Telo jednog od poginulih pripada Luku Lučišinu, što je potvrdila i njegova majka Keti Lušičin. 


Kako Keti tvrdi, o smrti njenog sina obavestio je Stejt department SAD. Neutešna majka je potvrdila identitet sina koga je izgubila u surovim borbama u Ukrajini. 

Foto: Youtube/ 2d Cavalry Regiment

Američka vojska

Stejt department je u subotu potvrdio smrt dvojice Amerikanaca, ali portparol nije dao nikakve detalje o pojedincima ili okolnostima.

- Bili smo u kontaktu sa porodicama i pružili smo svu konzularnu pomoć - izjavio je potparol Stejt departmenta. 

Politiko je prvi izvestio da je Lušičinn ubijen.

Takođe, on je u subotu pitan o stanju Aleksandra Drukea i Endija Huniha, dvojice Amerikanaca koje su zarobile ruske snage dok su se borili u Ukrajini. 

Foto: Youtube/ 2d Cavalry Regiment

Američka vojska

- Bili smo u kontaktu sa ukrajinskim i ruskim vlastima u vezi sa državljanima SAD koje su možda zarobile ruske snage ili opunomoćenici dok ratuju u Ukrajini - odgovorio je potparol. 

- Pozivamo Rusiju da ispuni svoje međunarodne obaveze da sve pojedince zarobljene koji se bore sa ukrajinskim oružanim snagama tretira kao ratne zarobljenike - rekli su oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading